Ragassza magasra melleit!

A legújabb mellfeszesítő krém, a Boob Glue (mellragasztó) névre keresztelt gél azt ígéri, egész nap feszesen, peckesen tartja a melleinket, így nem folyik ki többé mellünk a melltartóból és nem lóg szomorúan – írja a Daily Mail. A terméket jövő hónaptól árulják a tervek szerint, legalábbis kitalálója, a kaliforniai Dawn Jackson ebben reménykedik.

A korábban sminkesként dolgozó Jackson évekig kísérletezett, hogy a kényelmetlen és gyakran rosszul megválasztott melltartókat valahogy jobbá tegye: „Mint oly sok nő, én is egyszerre utálom és imádom a melleim. Személyes harcomnak éreztem, hogy kitaláljak egy olyan terméket, ami betartja ígéreteit, és amitől a nők gyönyörűnek érezhetik magukat” – mondja Jackson a lapnak.

Ilyen, ha rendesen felragasztja. Tetszik?
Ilyen, ha rendesen felragasztja. Tetszik?Fotó: Facebook

A zselét a mellkörnyékre kell felkenni, és a melleket a kívánt pozícióba kell helyezgetni – majd melltartót kell venni rájuk. Tulajdonképp beleragasztjuk a krémmel melleinket a melltartóba. A zselét állítólag bármilyen mellre használhatjuk, akár mellrákműtét után, vagy szilikonmellekkel is. Jackson Facebook oldalán közöl előtte-utána a képeket is, és az eredmény tényleg meggyőző, itt érdemes körülnézni. „A kedvenc Victoria’s Secret melltartóm van rajtam, aztán felkenjük a zselét. És úristen, ugyanazzal a melltartóval, szivacsok nélkül, csak a krémmel, zseniális a végeredmény!” – írja egy elégedett tesztelő.

Ön szerint ez jó ötlet?

  • Dehogyis, hülyeség. 598
  • Igen, nagyon! 388
  • Nem tudom. 194

Hasonló termékek már kaphatók a piacon, csak eddig nem kaptak túl nagy reklámot: a Rodial 125 fontos (44 ezer forint) Boob Job Gel-je plusz fél kosárnyi növelést ígér, és Angliában kapható. Arról nincs még hír, hol forgalmazzák majd a Boob Glue-t, mi van benne, és vajon tényleg nem káros-e egyáltalán az egészségre. Az árról sincs egyelőre információja a brit lapnak, de ha nagyon várja már az új krémet, a Facebookon felveheti a kapcsolatot a készítővel.

így néz ki a termék
így néz ki a termékFotó: reklámanyag
Mustra