Sigourney Weaver fordítva vette fel ruháját

A 63 éves színésznő lett az egyik legrosszabbul öltözött a hét eleji SAG gálán, melyen Jennifer Lawrence vitte a prímet leszakadó Dior szoknyájával, de January Jones Bowie-frizurájáról és a különleges kiegészítőkről is érdemes volt beszámolni. Mivel Weaver semmi extrémet nem produkált, fel sem tűnt sokáig senkinek, mi a baj a fekete selyemruhával: hát az, hogy fordítva vette fel. A 2295 fontos (785 ezer forintos) Lanvin márkájú estélyi eleje mélyen dekoltált, nem pedig nyakig zárt és fodros, mint Weaveren.

„A ruha elején (már ha jól vesszük fel) egy mély, V alakú dekoltázs, egy övmotívum és aszimmetrikus szegés látható. A háta sima, magasan záródó, különleges részletek nélkül. Úgy tűnik, a vörös szőnyegen Weaver fordítva vette fel az estélyi felső részét, de az alsót helyesen viselte” – írja a Stylelite, amiből arra lehet következtetni, hogy a márka vezetőtervezője, Alber Elbaz talán személyre szabta a ruhát Weaver számára.

A találgatások szerint talán az lehet az oka annak, hogy a színésznő így vette fel az estélyit, hogy túl mélynek találta a dekoltázst, mondjuk ez esetben érthetetlen, miért nem választott egy másik Lanvin ruhát, mondjuk ezt, ami ráadásul feleannyiba kerül. Az külön kínos, hogy a mellre tapadó felsőrész alá Weaver nem vett melltartót, így némi mellbimbót is villantott az alaktalan fekete ruhában.

Önnek hogy tetszik Weaver?

  • Jobb lett volna, ha rendesen veszi fel 994
  • Akkor se tetszene, ha jól vette volna fel 756
  • Nagyon csinos ebben a ruhában! 593
  • Jó lenne ez, de csak bimbóvillantás nélkül 335

Egyébként nem Weaver az egyetlen, aki fordítva vesz fel estélyit: 1999-ben Céline Dion ment az Oscar gálára egy fordított szmokingban, 2009-ben Angelina Jolie ment a SAGS-ra egy fordítva viselt kék Max Azria ruhában: akkoriban azzal magyarázta a dolgot a színésznő stylistja, hogy így akarta különlegesebbé tenni a megjelenését.

Önnek hogy tetszik Weaveren a fordított Lanvin? Ciki, vagy jól áll neki? Esetleg csak a bimbóvillantással van baja? Szavazzon!

Mustra