Öltözzön úgy a hidegben, mint egy celeb!

A celebnők a téli szezonban is törekszenek arra, hogy öltözködésükkel tükrözzék személyes stílusukat. Idén az ismert divatikonok körében közkedvelt viseletnek számít a kötött sál-sapka, a klasszikus fazonú és a steppelt kabát, a bakancs, a félcipő és az Ugg csizma. A fabsugar.com szerkesztői összegyűjtötték, melyek azok a viseletek, amikben érdemes utcára menni a hidegben, és melyek azok, amiket inkább ne erőltessünk 2013-ban. Kicsit rendhagyó "így öltözz celebnek" cikk, amolyan téli inspiráció következik!

Trendi viseletek: kötött sál-sapka

Idén érdemes beruházni egy hanyag eleganciát kölcsönző kötött sálra, sapkára vagy magasított nyakú garbóra, ami tökéletes téli kiegészítője lehet egy kényelmes farmernadrágnak. Ilyen könnyed, praktikus stílusú összeállítást hord pufidzsekivel a hűvös időszakban Sarah Jessica Parker és Cameron Diaz is. A fiatalabb sztárok közül pedig Ashlee Simpson és Taylor Swift is kötött sapkával védekezik a hideg ellen. Sarah Jessica Parkeréhez hasonló pufidzseki a Zarában 22995 forintért kapható, a Mangóban egy ilyen kabát sötétkék színben 7995 forintba kerül. Ashlee Simpsonéhoz hasonló tornacipőt a Zarában 6995 forintért, sapkát pedig a Stradivariusban talál 1995 forintért.

Fehér ing a télben

A fehér ing már egészen biztos, hogy nem fog kimenni a divatból. Mikor épp kezdenénk ráunni a sok sötét színű kötött holmira, bátran vessük be a klasszikus alapdarabot, ahogy Alexa Chung is tette ropogós fehér ingjével a Met Ball gálán. A brit divatikon fekete bőrruháját dobta fel a világos felsővel, melyet a Zarában ön is beszerezhet 4995 forintért.

Hangsúlyos kiegészítők és műszőr

A szürke, latyakos időjárás okozta rossz kedvet ellensúlyozhatjuk egy látványosabb kiegészítővel, mint ahogy Kate Moss is tette Barbie-kék műszőr kabátjával. Az 1986-ban született Poppy Delevingne pedig egy méretes prémes sapka mellett döntött, ami remekül passzolt hosszú, szőke hajához. A modellekhez hasonlóan műszőrből készült sapkát ön is talál a Stradivariusban 1995 forintért, műszőr kabátért pedig a Mangóba kell menni, ahol a 2013-as szezon alapdarabját 12995 forintért szerezheti be.

Elegáns, steppelt kabát

Az elegáns szövetkabát mellett idén nagyon trendi a steppelt kabát is. A meleg kabát szinte minden típusban megtalálható az üzletekben a deréknál megkötős övestől a divatos rövid fazonún át az állógalléros megoldásig. Holmeshoz hasonlóan az elegánsabb darabok híve a szezon divatikonjának kikiáltott Jessica Chastain is, aki nemrég egy szemrevaló rövidujjú kabátban és fehér magassarkúban érkezett egy filmpremierre. A Golden Globe-on előnytelen ruhát választó Chastain cipőjéhez hasonlóra a H&M-ben csaphat le 5990 forintért, egy steppelt táskáért pedig a Mangóban 6995 forintért kell fizetni. Egy fekete, nagy galléros steppelt kabát a Mangóban 19995 forintba kerül, egy elegáns, öves szürke kabátért a Zarában 15995 forintot kérnek.

Nem trendi viseletek: Ugg csizma

A hírességek egyik kedvenc szaladgálós cipőjévé avanzsált Uggot idén sem rejtették a szekrény mélyére a celebnők. A papucshoz hasonlóan kényelmes lábbeli helyett idén hordjon inkább trendi félcipőt, ami a téli szezonban sem ment ki a divatból. Egy állatmintás papucscipő (loafer) a H&M-ben 5990 forintba, a Zarában egy szegecses félcipő 12995 forintba kerül. Ha mégis csizmára vágyna, egy barna velúr csizmáért 17995 forintot kérnek a Zarában.

Ne légy nevetséges!

Bár Rihanna és Rita Ora is gyakran látható pufi military kabátban, néha elvetik a sulykot és meleg kabátjuk alá a combcsizmán és sportos pólón kívül nem vesznek semmit. Ha nem akarja, hogy összesúgjanak a háta mögött, viseljen inkább nevetséges, de divatos kezeslábast kabátja alatt. Amennyiben mégis lengén öltözne a kabát alatt, a Pull&Bearben egy vagány kapucnis pulóver 8995 forintba kerül, a H&M-ben egy combközépig felvágott ruháért, cicával az elején 6990 forintot kérnek.

Oszd meg másokkal is!
Mustra