no

Szuperszexi menyasszonyi ruháké a jövő

A Galaxy ruháiról ismert francia tervező, Roland Mouret egy online kapható menyasszonyi-ruhakollekciót tervezett a Net-a-Porter-nak, The White Collection névvel. A hagyományos, klasszikus fehér ruhánál jóval szexibb designerruhák öt különböző stílusban, fehér, krém és tojáshéj színben kaphatóak 1600 és 4100 font, 559 ezer és 1,4 millió forint között, kizárólag a Net-a-Porter oldalán – írja a vogue.com.

„A menyasszonyi ruhánál egy kicsit szexisebb dolgot szerettem volna létrehozni, ami a menyasszonyról és partneréről szól. Szerettem volna, ha az arának a családon és a barátokon kívül a ruhával is van személyes kapcsolata. A kollekció kiváló minőségű szövetekből készült, de nagy figyelmet fordítottunk a részletekre is. Menyasszonyi ruháinkban egy elegáns csavarral minden benne van, amit egy mai modern nő keres” – jellemezte fehér ruháit a Victoria Beckhamnek és Cameron Diaznak is gyakran tervező Mouret.

Ön szakítana a hagyományokkal és viselne az esküvőjén koktélruha-stílusú, esetleg csipkés testhezálló menyasszonyi ruhát, vagy inkább a jól bevált, kevésbé praktikus abroncsos-fodros ruha mellett döntene? Vagy ha már modern esküvő, akkor Sármán Nóra elegánsan extrém ruháit viselné a nagy napon? Nézze meg Mouret ruhacsodáit a galériában!

Oszd meg másokkal is!
no
Mustra