Kinek állt jobban: lenyomják a celebnők a modelleket?

Szokásos heti „kinek állt jobban” sorozatunkban egyszer már szembeállítottuk a modelleket a celebnőkkel, akkor nagyjából a celebek nyertek. Most ismét híres nők versengenek a márkák hivatalos modelleivel – az egyik híres nő, Hiedi Klum egyébként pont modell, de azért ő sem az a csontos, kifutós alkat. A folytatásban szavazhat: vajon a 14 éves Elle Fanningen mutat jobban a halvány Oscar De La Renta ruha, vagy a modellen? Esetleg Klumnál jobban viseli a Versace modellje a féloldalas estélyit? És hogy tetszik Blake Lively Isabel Marant ruhában?

Blake Lively Isabel Marant-ban

Kinek állt jobban?

A nemrég megházasodó Blake Lively egy New York-i jótékonysági koncerten vett részt decemberben piros bőrcuccban a Madison Square Gardenben. A miniruha kiemelte a színésznő szőkeségét és hosszú, sportos lábait, viszont jobban feszült rajta, mint a modellen. Ez nem feltétlenül baj, sőt, lehet, hogy pont emiatt tetszik önöknek jobban az, ahogy Lively-n áll a ruha. Nekünk a cipőválasztása máris jobban tetszik, mint a márkáé: az áttört, mégis zárt, testszínű szandál valahogy kifinomultabb, mint a kifutón látott ezüst kiegészítő. Isabel Marant egyébként szeptember 28-án Párizsban mutatta be 2013-as tavaszi-nyári prêt-à-porter kollekcióját, melynek a piros bőrmini is részét képezi.

Heidi Klum Versacéban

Kinek állt jobban?

A német modell az MTV EMA-n 7 különböző szettet vonultatott fel, ezek közül az egyik egy felemás Versace estélyi volt, mely valószínűleg Klumon és a kifutós modelleken kívül embernek nem áll jól. A kék, gyöngyös, itt-ott kivágott ruhában az est műsorvezetőjeként aposztrofált modell csak belépett a gálára, aztán át is vett valami még kihívóbbat. A szerintünk elég ronda, kicsit xenás, ősasszonyos estélyi nagy előnye lehet, hogy sokat látunk benne Klum melleiből és lábából, a hátrányokat hadd ne soroljuk. Már a kifutós modellen is elég közönségesen hatott a rengeteg gyöngy, a batikolt anyag, és a féloldalas szabás. Ettől még el kell dönteni, kinek állt jobban a ruha: a komoly arcú, barna hajú modellnek – aki a szeptemberi milánói divathéten mutatta be –, vagy a vérbő várúrhölgyként pózoló szőke Klumnak?

Elle Fanning Oscar De La Rentában

Kinek állt jobban?

A 14 éves színésznő a legfiatalabb 2012 legjobban öltözött celebnői között: stylistja mindig jó ízléssel választ neki ruhát, sosem túl felnőttes, de nem is túl gyerekes a megjelenése, amit azért nehéz elérni. A legtöbbször porcelánbabaként tűnik fel Fanning a vörös szőnyegen, az Oscar De La Renta ruhában sem volt ez másként. 2012 december 2-án a Brit Független Filmesek díjkiosztóján csillogó, ferde aljú estélyiben jelent meg Fanning: a púderszín kicsit sápasztotta a színésznőt, biztos nem véletlen, hogy a kifutón egy fekete hajú, enyhén napbarnított bőrű modellen nézhettük meg a mesébe illő ruhát. Akárcsak Klum, Fanning stylistja sem keresett más cipőt a ruhához, mint amit a tervező ajánlott: ez esetben egy testszínű körömcipőt. Önnek kin tetszik jobban a ruha: a szeptemberi New York-i divathéten felvonuló modellen, vagy a fiatalkorú színésznőn?

Oszd meg másokkal is!
Mustra