Nyúlszőrrel újít a Gas Jeans

A visszafogott, divatos, de mégsem szigorúan trendkövető ruháiról és főként farmereiről ismert márka most télen nyúlszőrrel borítja üzleteit: elmentünk a „nyúlszőr by Gas Jeans” néven emlegetett kollekció bemutatására, mert kíváncsiak voltunk, milyen egy elegáns, kicsit sportos, mégis visszafogott bundakollekció, amit elérhető áron – már bundához képest elérhető áron – kaphatunk meg a Gas üzleteiben.

Arról, hogy a valódi szőrme gyilkosság-e, vagy szerethető trend, egyszer már itt megemlékeztünk, és akkor önök arra szavaztak, hogy a bunda menő. Nem fogott tehát mellé a Gas, ahogy a nagy luxusdivatházak és a celebek se szoktak önök szerint, amikor szőrmékkel nyomulnak.

A Gas csak pár fazonnal és néhány visszafogott színnel próbálkozik egyelőre: fő nyúltermékük a rövidebb és hosszabb bunda, ami fekete, mogyoró, éjkék, vagy szürke színekben kapható és baromi puha tapintású. A rövidebb kabát 118900 forint, a hosszabb 167500, de van derékban karcsúsított nyúlmellény is, 86900 forintért. Tényleg csinosak a nyúlkabátok, azt meg kell hagyni.

Ön venne valódi szőrmét?

Láthattunk mosómedve prém galléros fekete inget, ami 79990 forintba kerül, és biztos frankón lehet benne egyszerre fázni és izzadni, de legalább jól néz ki: a marketingszöveg szerint olyan, mint egy festői portré, amelyben a luxus a múzsa. (Hát valóban biztos nem a PETA.)

Nekünk nem különösebben tetszett a vatelinnal bélelt, szőrös szélű, 69990 forintos farmerdzseki, de hát mindenkinek más a stílusa, lehet, hogy önnek pont ez jön be: az összes nyulas terméket megnézheti galériánkban!

A mi kedvencünk a 39990 forintos jakszőr sál volt, vibráló kék színe miatt. Nomeg a következő szezon kollekciójának pár darabja se kutya, merthogy a szőrmebemutató után felvonultatták a 2013-as tavaszi-nyári Gas ruhákat is: nézze meg őket ön is a galériában, majd szavazzon: ön venne szép, eredeti bundát, vagy inkább marad a műszőrnél?

Oszd meg másokkal is!
Mustra