A visszafogott, divatos, de mégsem szigorúan trendkövető ruháiról és főként farmereiről ismert márka most télen nyúlszőrrel borítja üzleteit: elmentünk a „nyúlszőr by Gas Jeans” néven emlegetett kollekció bemutatására, mert kíváncsiak voltunk, milyen egy elegáns, kicsit sportos, mégis visszafogott bundakollekció, amit elérhető áron – már bundához képest elérhető áron – kaphatunk meg a Gas üzleteiben.

Arról, hogy a valódi szőrme gyilkosság-e, vagy szerethető trend, egyszer már itt megemlékeztünk, és akkor önök arra szavaztak, hogy a bunda menő. Nem fogott tehát mellé a Gas, ahogy a nagy luxusdivatházak és a celebek se szoktak önök szerint, amikor szőrmékkel nyomulnak.

A Gas csak pár fazonnal és néhány visszafogott színnel próbálkozik egyelőre: fő nyúltermékük a rövidebb és hosszabb bunda, ami fekete, mogyoró, éjkék, vagy szürke színekben kapható és baromi puha tapintású. A rövidebb kabát 118900 forint, a hosszabb 167500, de van derékban karcsúsított nyúlmellény is, 86900 forintért. Tényleg csinosak a nyúlkabátok, azt meg kell hagyni.

Ön venne valódi szőrmét?

  • Nem, az elveim miatt 253
  • Igen, ezek a darabok különösen tetszenek! 83
  • Nem, de csak azért, mert drága 39
  • Igen, de ezek most nem jönnek be 33
  • Eddig nem vettem, de a Gas most meggyőzött! 13

Láthattunk mosómedve prém galléros fekete inget, ami 79990 forintba kerül, és biztos frankón lehet benne egyszerre fázni és izzadni, de legalább jól néz ki: a marketingszöveg szerint olyan, mint egy festői portré, amelyben a luxus a múzsa. (Hát valóban biztos nem a PETA.)

Nekünk nem különösebben tetszett a vatelinnal bélelt, szőrös szélű, 69990 forintos farmerdzseki, de hát mindenkinek más a stílusa, lehet, hogy önnek pont ez jön be: az összes nyulas terméket megnézheti galériánkban!

A mi kedvencünk a 39990 forintos jakszőr sál volt, vibráló kék színe miatt. Nomeg a következő szezon kollekciójának pár darabja se kutya, merthogy a szőrmebemutató után felvonultatták a 2013-as tavaszi-nyári Gas ruhákat is: nézze meg őket ön is a galériában, majd szavazzon: ön venne szép, eredeti bundát, vagy inkább marad a műszőrnél?

Mustra