Idén ősszel vegyen bőr fehérneműt!

Szokásunktól eltérően most nemcsak a kifejezetten fehérneműkre szakosodott üzletekben néztünk körül bugyi- és melltartókereső körutunkon, hanem betértünk pár olyan boltba is, melynek a felsőruházat a fő profilja. A H&M, a Marks & Spencer, a Women's Secret, az Intimissimi, a Triumph és a Debenhams kínálatát mutatjuk meg. A   felhozatalban   egyébként kellemesen csalódtunk. Az idei ősz és tél slágerszínei, a kobaltkék és a bordó meghatározzák a fehérneműk színeit is. Mindegyik boltban láttunk ilyen színű csodákat, és természetesen a legtöbb boltban   e trendi színek árnyalatai is fellelhetők. Ami viszont meglepő volt és nagyon pozitív: ezeken kívül nem csak a „fáradt”, sötét és pasztell színek mennek idén. Simán beszerezhető még pink, narancs, lila, azúrkék, vörös, zöld és sárga is.

A legolcsóbb szetteket a H&M-ben találtuk. A Debenhams, Marks & Spencer, az Intimissimi, a Triumph és Women's Secret közel azonos árakon kínálja a portékáját.

Women's Secret

A legtöbb, igazán szép és finom alsóneműt a Women's Secretben láttuk. A bibi csak az, hogy még a 80 A és B kosaras melltartókba is elképesztően vastag szilikonbetétet tömködtek, amit el se lehet távolítani. Egyébként sok melltartót leáraztak, és 1495 forinttól már található egy-egy menőbb darab. Átlagárban 6995 forintot kell fizetni egy melltartóért. A színeket tekintve nem erőltették meg magukat: fáradt lila, bézs, rózsaszín és természetesen az alapszínek, fekete, fehér, piros termékek kaphatók.

H&M

Itt voltak a legjobb színek és a legolcsóbb nem akciós darabok, na meg méret is van bőven. A kollekcióban van citromsárga, kék, zöld, narancssárga, lila, kék, piros, fekete és fehér. Egy aprócska kis bökkenő rájuk is jellemző: sajnos a H&M is előszeretettel varrja bele a szivacsbetéteket a melltartókba. A leárazottak között van egy-kétezer forintos darab; a teljes árasok négyezertől vihetőek.

Debenhams

Az angol boltban egészen elképesztő árakon lehet most hozzájutni egy-két együtteshez: csipkés pink melltartó 500 forint, szintén csipkés, lazacvirágos mintával 1500 forintba kerül. A Debenhams – ahogyan a H&M is – rájött, hogy meglehetősen szűkös csak az éppen aktuális divatszíneket felsorakoztatni, így náluk vörös, zöld, sárga, türkiz, kék, zöld, narancs, rózsaszín is helyet kapott a palettán. Nem sokban térnek el árban sem: az akciós szetteket 500-3000 forint között tudja beszerezni, a nem akciósak pedig 3000-8000 forintba kerülnek. A galériában láthatja a fotókat a melltartókról.

Intimissimi

Elég változatos az olasz cég kínálata a hűvös napokra, sőt, színt, fazont és mintát is lehet választani négyes és annál nagyobb méretekben, ami ugye azért elég nagy újdonságnak számít az olasz cégnél. Rikító színek sajnos nincsenek, de sötétkék, bordó, testszínű, fekete, fehér, rózsaszín és menta van. Az árak nem változtak tavaszhoz képest: az alapmelltartók 6-7000 forint között vannak, a díszesebbekhez hétezer forint fölött lehet hozzájutni. Érdekesség, hogy idén előrukkolt az Intimissimi bőrszettekkel, amik a vállfán elképesztően néztek ki! Ezért fel is próbáltuk mindet…

Ön venne bőr fehérneműt?

Azt el tudjuk képzelni, hogy igazán szexi lehet egy feszülős bőrszerkó, hát még, ha bőr fehérnemű van alatta, de miután a melleket nem tartotta, és tök bénán állt, lemondtunk róla. Azonban nem ez volt a legnagyobb baj a bőr-fehérneművel: igaz ugyan, hogy a belsejébe varrtak valamilyen textilt, hogy ne közvetlenül a testtel érintkezzen a melltartó, de a szűkös próbafülkében pár perc alatt elkezdtünk igencsak izzadni benne. Fekete színben vannak a dominajelmezek, természetesen horribilis áron: a melltartó 20900, hozzá illő alsó 8900 forint. Ön megvenné ennyiért? Mondjuk, most egy ezrest spórolhat, ha visz magával egy régi melltartót, ezt ugyanis beszámítják az új árába.

Triumph

Az üzlet gyönyörű és tágas; szín szerint csoportosították a termékeket, és – a hiedelemmel ellentétben – nem szálltak az egekbe az árakkal. A melltartók széles választéka a színekre nem annyira áll. Vannak lilás árnyalatok, szürkék, bordók, pirosak, sötétkékek és az alapszínekben is válogathat. Teljesen egyszerű fehérek már vannak 2900 forinttól, de a szebbekért átlag 4-8000 forintot kell fizetni. Persze ez nem azt jelenti, hogy ennél drágábban itt nem kap semmit… Ha az árra megy, 12000 forintért is vehet fehérneműt.

Marks and Spencer

A cég Angliában hihetetlen mennyiségű alsóneműt árul , hazánkban azonban ennek a negyedét sem vonultatja fel, ami elég nagy kár! Itthon leginkább az alapfazonokra és színekre mentek rá, bár az Intimissimis bőrcucca után itt láttuk a legdrágábbat, 14990 forintért (a galériában talál róla képet). A pasztell, a sötétebb kék és a bordó színek mennek. Az olcsóbbak négyezer forintba kerülnek, a csipkés, igényesebb fazonokért nyolc-tizenkétezer forintot simán ki kell csengetni. Marks & Spencer-konklúzió: ami színre tetszett, az felvéve már nem volt annyira menő, ami meg jó lett volna, azért sokat kellene fizetni.

Bolt Szín Ár (forint)
Women's Secret fekete, fehér, bézs, rózsaszín, fáradt lila, kék, bordó 1 495-6 995
H&M fekete, fehér, sárga, zöld, kék, türkiz, bézs, bordó,  rózsaszín, pink, narnacssárga, lila, piros 1 000-4 500
Debenhams fekete, fehér, bézs, rózsaszín, vörös, zöld, türkiz, kék, zöld, narancs, 500-8 000
Intimissimi fekete, fehér, bézs, kék, menta, zöld, fekete bőr, bordó 6 000-21 000
Triumph fekete, fehér, vörös, szürke, sötétkék, bordó 2 900-12 000
Marks and Spencer fekete, fehér, sötétkék, bordó, pasztell 4 000-15 000
Oszd meg másokkal is!
Mustra