Közönséges partiruhákat terveztek Kardashianék a Dorothy Perkinsnek

A Kardashian nővérek a szemüvegkeretek és kozmetikai termékeik piacra dobása után a karácsonyi szezonra is egyesítették erőiket és terveztek a brit Dorothy Perkinsnek egy javarészt leopárdmintás, flitteres, csipkés partiruhákból álló kollekciót.

„Amikor Bruno Schiavi-val legutoljára átnéztük a kollekciót, úgy éreztük, hogy csodálatosan bele fog illeni a Dororthy Perkins vonalába. Szerintem a vásárlóink imádni fogják ezt a gyűjteményt. Az emberek már-már betegesen csodálják a hírességek életét, és a Kardashian testvéreket a top10-es celebek között tartják számon” – mondta a 60 éves Philip Green, angol üzletember a kollaborációról.

A jó üzleti érzékkel megáldott trió 'Va-va voom' stílusban készítette el a több, mint 250 márkaboltban kapható kollekciót. Kourtney Kardashian a tőle távol álló sikkes/bohém darabokat tartja a magáénak, a fenékkövet posztra is esélyes Kimet állítása szerint a vörös szőnyeges események glamour hangulata ihlette meg, míg Khloe a vidám nyomatokért és a különböző anyagok párosításáért felelt – írja a vogue.co.uk.

Ön milyennek találja Kardashianék kollekcióját?

„Ez egy nagy lehetőség, amit nem tudtunk kihagyni. Tudjuk, hogy mind stílusos, trendi darab, amit az ügyfelek rendkívül kedvező áron találnak majd meg üzleteinkben” – kommentálta a partnerséget az irodai- és alkalmi viseletekben mindig élen járó Dorothy Perkins szóvivője.

Az 1919 óta működő márka nemrégiben nyitott a lazább stílusirányzatok felé, abban a reményben, hogy ezáltal sikerül bevonzania az inkább H&M felé húzó fiatalabb korosztályt is. Kardashianék kissé utcalányos hangulatú darabjainak többsége fekete, szürkés-füstös, csipke hatású és közönséges állatmintás szettekből áll. A több, mint 100 darabból álló kollekció ready-to wear, kiegészítő és cipő vonala november 8-tól szisztematikusan fog megjelenni a márka kiválasztott üzleteiben és online boltjában, egy flitteres táskákért például 25 fontot, 8800 forintért kérnek a Perkinsnél. A szoknyák és a blúzok átlagosan 35 fontba, 12300 forintba kerülnek, a színesebb és szűkebb, teltkarcsú nőkre tervezett miniruhákért pedig 50 fontot, 17700 forintot kér a márka.

Oszd meg másokkal is!
Mustra