Így hordjon kötött pulcsit!

Az őszi-téli szezon egyik legnagyobb slágerének számító kötött pulóver számtalan variációban kapható idén. A meleg és praktikus ruhadarabon idén sem változtattak sokat a tervezők, inkább inspirációkkal szolgálnak, hogy a farmer mellett még milyen viseletekkel érdemes kombinálni a nagyméretű, vagy épp rövid ujjú pulóvereket – írja az Instyle.com. Megnéztük, hogy a hírességek miként építették be téli ruhatárukba a vastag kötött fonalból készült darabokat.

Élénk színek

A mindig divatos Olivia Palermo összeállításaiban is helyet kaptak a kötött pulóverek.A 26 éves hírességet láthattuk már zakó alá vett pulóverben és élénk árnyalatú, mustársárga felsőben is, melyhez Palermo legutóbb egy bordó színű csőnadrágot választott. A párosítás bevált, hétköznapi és még a lányos táska ellenére sem kelt túlöltözött hatást. Azért arra külön felhívnánk a figyelmet, hogy a cipő orrán visszaköszön a mustársárga, na ehhez kell egy stylist és egy lakásnyi gardrób.

Kötött haspóló

A nyáron újra divatba jött előnytelen haspólók a téli szezonban kötött formában köszönnek vissza. Hasonló, játékos felsőrész mellett döntött az év legjobban öltözött nőjének választott Gwyneth Paltrow is, aki piros körömcipőjét és steppelt Chanel táskáját dobta fel a ruhájával megegyező színű rövidujjú pulóverrel.

Kötött kardigán

A bulimiáját gyakran szóba hozó Sienna Miller bohónak mondott stílusát mosta össze a jókislány megjelenéssel a Hamptons-i Nemzetközi Filmfesztiválon. Miller pizsamanadrágjához egy fehér inget, Paltrowhoz hasonlóan piros cipőt húzott, de a szetthez passzoló blézert egy elegáns, fekete kötött kardigánra cserélte le.

Mintás pulóver

Az angol tévés műsorvezető és modell, Alexa Chung már februárban, az őszi-téli kollekciókat bemutató divathéten pulóverben ült a Jw Anderson for Topshop show első sorában. Chungot a közelmúltban az 1970 feliratú pulóvere mellett egy menő fekete-fehér denevéres kötött felsőben is lefotózták: azért ahhoz tényleg 180 centis stílusikonnak kell lenni, hogy egy ilyen felsőben ne úgy nézzünk ki, mint egy medve és egy hülyegyerek keveréke.

Kötött póló

A koncertjei előtt magában beszélő énekesnő, Taylor Swift a kötött felhozatalból egy bordó színű, rövid ujjú French Connection póló mellett döntött, amit egyszerű gyöngysorral és egy ultraaranyos macskafejes cipővel kombinált össze. A játékos, de visszafogott összeállításhoz egy nagyobb méretű válltáskát talált megfelelőnek a 22 éves híresség.

Bő pulóver

A narancsvidék sztárja, Rachel Bilson is nagy rajongója idén a kötött daraboknak. A 31 éves színésznőt egy szuperkényelmes és szupervastag világos barna Vince márkájú pulóverben fotózták le, melyet egy remek szabású Elizabeth & James zakó alá vett fel egy Los Angeles-i partyra. Bilson outfitjében trükkösen bánt a kontrasztos színekkel, kötött pulóverével megegyező árnyalatú, hegyes orrú cipőt és pipacs színű iskolatáskát választott aznapi szereléséhez.

Laza esésű pulóver

Az előnytelenül öregedő Sarah Jessica Parkert egyik délutáni sétáján kapták le vélhetően játszós ruhájában, mely egy barna velúr bokacsizmából, egy térdig érő khaki biciklisnadrágból, egy elegánsabb fehér ingből és egy ezüstös-szürke, laza esésű kötött pulóverből állt. Az ingre húzott pulóver többek között az Iceberg divatshowján aratott nagy sikert a divathéten. A 47 éves, napszemüveg mögé rejtőző stílusikon táskaválasztását viszont egyáltalán nem értjük.

Fonott - csavart mintás pulóver

Anno nem jelent meg Fürge Ujjak magazin norvégminták, csavart és nyolcasokkal készített csíkminták nélkül. A régi, jól bevált trendet követi idén télen Poppy Delevingne angol modell is, aki krém színben viselte a klasszikus kötött darabot Karl Lagerfeld londoni buliján, melyhez steppelt bőr rövidnadrágot és hangulatos kiegészítőket választott.

Szöszmösz felső

January Jones nem is kötött pulcsit, hanem tréning-anyagút vett, mely leginkább otthonra való, nem utcára. Hiába a menő táska, és a virágos nadrág, Jones akkor is csak úgy néz ki, mint aki leugrott egy sörért. A másik pulóverében is (szintén megtalálja a galériában), mely egy szétnyúlt, turkálós darabnak tűnik, akkor is, ha esetleg több száz dollárt fizetett érte a Reklámőrültek sztárja.

Túlméretezett pulóver


A nagyméretű kötött pulóvereket szinte lehetetlen lesz megúszni ebben a szezonban. Ilyen garantáltan trendi óriáspulóverben jelent meg a Topshop 2013-as bemutatóján a 23 éves angol modell, Daisy Lowe is, aki stílusosan csak egy hosszú nyakláncot és egy platform csizmát húzott piros keresztekkel díszített pulcsijához. Azért egy nadrágot is felvehetett volna...

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek