Vasárnap is jó idő lesz, elő a színes ruhákkal!

Új divat- és időjárásügyi sorozatunkban minden nap adunk egy tippet, mit vegyen fel. Ez alkalommal egy jólöltözött járókelőt állítottunk meg, de természetesen nagyon szívesen látjuk az ön fotóját is: erre az e-mail címre elküldheti kedvenc őszi szettjét, de akár bikinis képekkel is bombázhat, legfeljebb eltesszük őket jövő nyárig. Nézzük, mire számíthatunk ma!

Livi

A szombati nyári meleg után vasárnapra gyenge hidegfrontot jósol az Időkép.hu. Északnyugaton, nyugaton hűvös, felhős, szeles időre készülhetünk, délelőtt lehetnek kisebb esők, záporok, délután csapadék már nem várható. A déli és keleti tájakon marad a nyári meleg, Békés, Csongrád megyében akár 30 fok is lehet. Az ég közepesen felhős lesz, átlag 24 fokra készüljünk, este a hőmérséklet ismét csak 15 fok lesz.

A 23 éves Livit színes, vidám szettje miatt néztük ki: napsárga felsője és színes nadrágja nagyon jól mutat együtt. Külön jó, hogy a nadrág kék csíkjaival harmonizáló kék táskát választott a szetthez Livi, aki fekete kardigánnal és fekete cipővel adott keretet a tarka összeállításnak.

Felső: H&M

Kardigán: Springfield

Nadrág:H&M

Táska: turkáló

Cipő: Buffalo

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek