Vivien pólóban készül a szeles melegre

Új divat- és időjárásügyi sorozatunkban minden nap adunk egy tippet, mit vegyen fel. Ez alkalommal egy jól öltözött járókelőt kértünk meg, hogy álljon modellt nekünk, de természetesen nagyon szívesen látjuk bárki fotóját: erre az e-mail címre elküldheti kedvenc őszi szettjét, de akár bikinis képekkel is bombázhat, legfeljebb eltesszük őket jövő nyárig. Nézzük, mire számíthatunk ma!

Vivien

Hétfőn a reggeli 14 fok után napközben 27 fokra melegszik a levegő, de szeles időre kell készülnünk. Megerősödő, néhol viharossá fokozódó déli széllel megkezdődik a több fokkal melegebb levegő beáramlása, este már csak 21 fokra hűl vissza a levegő – írja az Időkép.hu. Csapadék nem várható, kisebb záporok is csak kedden alakulhatnak ki.

Csütörtökig, péntekig tovább melegszik az idő, újra 30 fok lesz a hét vége felé. A 25-27 fokos hétfői napra Vivien szettje tökéletesen megfelel, csak egy vékony széldzsekire lesz még szükségünk. A farmer-fehér felső párosítás mindig beválik, a barna különböző árnyalataiban pompázó kiegésztők – öv, karkötők, táska, csizma – pedig keretet adnak a szettnek. Vivien elmondása szerint követi a trendeket, de nem esik túlzásokba – ez neki is beválik, akárcsak vasárnapi modellünknek, Anettnek.

Alsó trikó: Bershka

Felső trikó: turkáló

Nadrág: Zara

Csizma: Ázsia Center

Karkötő: Bershka

Óra: DKNY

Táska: kölcsön

Öv: F&F

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek