Szombaton már csak elvétve esik: ezt viselje 20 fokban!

Új divat- és időjárásügyi sorozatunkban minden nap adunk egy tippet, mit vegyen fel. Ez alkalommal egy jól öltözött járókelőt kértünk meg, hogy álljon modellt nekünk, de természetesen nagyon szívesen látjuk bárki fotóját: erre az e-mail címre elküldheti kedvenc őszi szettjét, de akár bikinis képekkel is bombázhat, legfeljebb eltesszük őket jövő nyárig. Nézzük, mire számíthatunk ma!

Bruna

Szombaton délen és keleten számíthatunk további esőre, záporra, északnyugat felől eközben egyre inkább felszakadozik a felhőzet. Délután 16-24°C várható, de az északnyugati szelet erős széllökések kísérhetik– írja az Időkép.hu. Ha a pénteki borúból indulunk ki, szombaton sem kell napszemüveg, de ernyőre talán már nincs szükség.

A brazil származású Bruna egyszerűen, de csinosan öltözött fel a hirtelen jött őszben: szettje sötét tónusát nadrágjának bőr- és felsőjének színes betétje dobja fel, illetve a lazán az összeállításhoz passzintott mentazöld Marni táska. A széltől szürke kardigán védi. Kérdésünkre Bruna azt is elmondta, hogy hűvös időben sötétebb színű ruhákat hord, csak kiegészítői élénk színűek. Bizsuk terén amúgy van miből válogatnia, mivel ő a Localwear tulajdonosa.

Trikó: Lokalwear

Kardigán: Fidelio

Nadrág: Tory Burch

Cipő: Nine 6

Fülbevaló: saját

Táska: Marni

Gyűrű: saját

Mustra