Délután beborul, vigyen egy blézert

Új divat- és időjárásügyi sorozatunkban minden nap adunk egy tippet, mit vegyen fel. Csinosan felöltözött járókelők szettjeit mutatjuk be, külföldi bloggerek képei közül válogatunk, néha saját ruháinkat fotózzuk le, már amikor úgy érezzük, sikerült normálisan felöltözni – és persze azt is elolvashatja a posztban, milyen idő lesz adott napon.

Természetesen nagyon szívesen látjuk bárki fotóját, erre az e-mail címre elküldheti kedvenc őszi szettjét, de akár bikinis képekkel is bombázhat, legfeljebb eltesszük őket jövő nyárig. Nézzük, mire számíthatunk ma!

Betty

Szeptember 12-én, szerdán is kitart még a nyári meleg, 30 fok körüli csúcshőmérséklet várható, de reggel csak tizenpárfokra lehet számítani, elkél egy blézer. Délután ráadásul egyre több helyen várható zápor, zivatar a délies szél estétől északnyugaton már északnyugatira fordul és megerősödik – írja az időkép.hu. Betty elmondása szerint kifejezetten szolidan öltözött fel, mert munkamegbeszélésről jött éppen. Szettje a közelgő őszt idézi, de akár nyáriassá is tehető. A felhajtott ujjú zakó és a különféle karkötők feldobják a fekete-kék-barna szettet. A táska és a csizma szegecsei jól harmonizálnak egymással: a csizma ráadásul jól is jön egy hirtelen záporban, a kobaltkék pedig a szezon egyik divatszíne.

Felső: Angliából

Zakó: Topshop

Csizma: Ázsia Center

Óra: netről

Táska: Claire's

Mustra