Megfizethető és átlagos cipőket tervezett Alicia Keys a Reeboknak

A „Girl on Fire” énekesnője, Alicia Keys elkészült a Reeboknak tervezett saját kollekciójával. A harminc éves amerikai R&B- és soulénekesnő már a Twittere is kiposztolta a márkának készített szegecses tornacipőket. A giccses naplementében fotózott cipők azonnal nagy sikert arattak a közösségi oldalon és a rajongók körében egyaránt. A tépőzáras és fűzős lábbeliket a tervezésnél az énekesnőhöz közel álló dolgok inspirálták, mint szülővárosa, New York, a törzsi minták és zenészhez hűen, a zongora billentyűzete. A boltokban és online üzletekben már beszerezhető fekete alapon mintás cipő ára 80 dollárról, 18200 forintról indul, így várhatóan nem sokáig lesz megtalálható az üzletek polcain.

Alicia Keys kollekciója a Reeboknak
Alicia Keys kollekciója a Reeboknak

Keys férje, Swizz Beats producer nevéhez fűződik az alakformáló cipőkkel is kampányoló Reebok márka újjáélesztése, Beats hozta összhangba a márkát a hip-hop zenével, beleértve Rick Rosst és Tygat, akik a kezdetektől fogva támogatták a producer ötletét. 2010-ben maga Beats is készített cipőkollekciót a Reeboknak, az eredeti Kamikaze cipő alapján készült 100 dolláros (22700 forintos) szürke, zöld és narancs színekben pompázó cipőket tíz perc alatt vásárolták fel a fanatikusok. Ön mit szól az egygyermekes énekesnő legújabb munkájához? Megvenné a visszafogottan vagány cipőket, vagy inkább zenélésre buzdítaná Alicia Keyst?

reebok

asd

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.