Indul a turinap a Monóban!

A szélsebesen beköszöntött őszi hangulatot sokak számára vidámabbá varázsolja az évente kétszer turinapot tartó Mono Fashion, ugyanis belvárosi üzletükben szeptember hatodika és nyolcadika között minden magyar designer által tervezett darab szinte jelképes áron, 500 és 5000 forint között kaparintható meg. A fillérekért beszerezhető sikkes darabok többek között Nanushka, Miju, Artista, Je Suis Belle, Use temporary-ra bővülő USE, a Tanktheory és Nagy Adrienn kollekciójából származnak. Továbbá a kifinomult stílusáról ismert Nubu gyűjteménye is megtalálható az üzletben - a magyar márka múlthéten Bécsben a Summer of Fashion rendezvényen nagy sikerrel mutatta be 2012-es őszi-téli kollekcióját az osztrák közönségnek.

Szeptember 6-8 között turinap a Monoban!
Szeptember 6-8 között turinap a Monoban!

A Monóhoz közel, a belvárosban a különleges és limitált szériás ruhákról és kiegészítőkről ismert Szputnyik shopban mindig történik valami. Az üzlet legutóbb a Berlinben élő Fridvalszki Mark képzőművésszel együttműködve elkészítette első, merész, provokatív mintákkal ellátott 'Hello Cicu” névre keresztelt póló kollekcióját. A 31 éves Fridvalszki üzeneteket hordozó pólói a a Szputnyik boltjaiban korlátozott mennyiségben beszerezhetőek.

578821 10151799216445931 104772661 n
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.