Ilyen lett Lady Gaga szeptemberi Vogue címlapja

Második Vogue címlapját tudhatja magáénak Lady Gaga a már betegesen hosszú szeptemberi kiadással. Az év legfontosabb divatmagazinjaként emlegetett szám megjelenését az énekesnő a Twitteren harangozta be rajongóinak.

„Ahhh! A Vogue Expressz tegnap reggel kinyomtatta a szeptemberi számot! Címlaplány vagyok és ez mesés! Alig várom, hogy este nektek is megmutathassam!” – írta ki a követőknek Gaga. Ha jól sejtsük nem Anna Wintour bízta meg az énekesnőt, hogy ily módon hypeolja nagy becsben tartott magazinját.

Lady Gaga az év legfontosabb magazinjának borítóján
Lady Gaga az év legfontosabb magazinjának borítójánvogue

Ön mit gondol Gaga Vogue címlapjáról?

A 26 éves Gaga ezzel a címlappal két legyet ütött egy csapásra: az már önmagában nagy megtiszteltetés, hogy felkerült a szeptemberi Vogue borítóra, az meg külön jó, hogy a Vogue 120. születésnapját is ezzel a kiadással ünnepli. A klasszikus, mégis bizarr címlapon a kócosra fésült énekesnő egy sellőre emléztető, feltűnő, lila Marc Jacobs ruhában pózol Mert & Marcus kamerájának. Az elegáns ruha és Gaga szokatlan megjelenése nagy valószínűséggel a lap kreatív igazgatójának, a 71 éves Grace Coddingtonnak köszönhető. A Twittere kitett másik képen Gaga pucéran gubbaszt Marc Jacobs és Stephen Jones óriás méretű, Jamiroquai ihlette rózsaszín kalapjában. Az augusztus 14-től beszerezhető szeptemberi kiadásban interjú is olvasható Gagával, aki mesél világkörüli turnéjáról, vágyairól, a már unalmas, de híres hús-ruháról illetve vér és ondó szagúnak beharangozott fekete parfümjéről is.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek