Szárkinit, valaki?

Shivan Bhatiya és Narresh Kukreja olyan bikinit alkottak, amelyet a leghagyománytisztelőbb szégyellős indiai nők is bízvást hordhatnak: ez a szárkini, vagyis a szári és a fürdőruha szerelemgyereke. Delhi első számú fürdőruhatervezői gyakorlatilag szép nagy anyagdarabokat, például selyemsifont és selyemlycrát varrtak hozzá a bikinikhez.

Az ötlet bejött a vásárlóknak: az indiai nők 450 fontot (körülbelül 160 ezer forintot) is hajlandók fizetni egy-egy példányért. „Az indiai nők teste a legszebb a világon és ők a legszégyellősebbek is. A fürdőruháinkkal az a célunk, hogy kicsit felszabadultabbak legyenek. Jó visszajelzéseket kaptunk olyan nőktől, akik koktélpartikra járnak vagy épp a nászútjukra készülnek, esetleg vízparti esküvőre, ami épp az aktuális indiai őrület" – fejtette ki Kukrekja a Sunday Timesnak.

A képre kattintva a teljes lookbookot megnézheti!
A képre kattintva a teljes lookbookot megnézheti!shivannarresh.com

Mint a Daily Mail írja, a fürdőruhák még mindig provokatív öltözetnek számítanak, noha Delhi klubjaiban a nők általában elég szűk cuccokat hordanak. Ráadásul Mamta Sharma, a kormány nemek közti egyenlőséggel foglalkozó bizottságának vezetője a közelmúltban arra hívta fel az indiai nők figyelmét: okosan öltözködjenek, nehogy erőszak áldozatául essenek (!), szóval aki szexi akar lenni Indiában, annak elég sok szempontot kell figyelembe vennie.

Ha kíváncsi a tervezőpárosra, nézzen szét a honlapjukon, vagy tekintse meg az alábbi beszélgetést.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek