Kate Middleton anyósa koppintja menye stílusát

Minden évben több ezer ember gyűlik össze a windsori kastély környékén és a Szent György-kápolna előtt, hogy megemlékezzenek III. Edward angol király franciákkal szembeni győzelméről. Idén is több mint 6000 ezer ember volt kíváncsi a Garter Day névre keresztelt ünnepségre, melyen persze a királyi család tagjai is részt vettek. Katalin hercegné és Vilmos, egy különösen mozgalmas hétvégét tudhatnak a hátuk mögött, de Katalin arcáról egy jótékonysági lovaspóló mérkőzés, egy gyerektábor látogatás és egy, Zara Phillipsszel közösen meglátogatott sportesemény után sem fagyott le a mosoly.

Kate Middleton és hozzá öltözött családtagjai
Kate Middleton és hozzá öltözött családtagjaiWpa Pool

A sokat mosolygó hercegné a királyi család hölgytagjaival, Kamilla cornwalli hercegnével, Alíz gloucesteri hercegnével és Zsófia wessexi grófnével nézte végig Nagy-Britannia legrégebbi lovagrendje, az Order of the Garter díszes körmenetét. A róluk készült kép alapján az átlag angol nőkön kívül az újdonsült is családtagok is befogadták a cambridge-i hercegnét és megfizethető stílusát, hiszen mind a hárman, attól függetlenül, hogy mindenkinek megvan a saját kialakult ízlésvilága, ugyanolyan testszínű cipőben, hasonló fehér ruhában és világos kalapban mosolyogtak egymásra, sőt Kamilla még a csapatzászlók ceremoniális bemutatásán is Katalinhoz hasonlóan Barbie-kékbe öltözött. A 65 éves Kamilla egy tejszín árnyalatú, sikkes Anna Valentine ruhában és Philip Treacy kalapban volt, a wessexi grófné pedig vonalvezetésben hasonló halvány rózsaszín ruhát viselt a Garter Day ceremóniáján.

Kate Middleton tavaly galambszürke zakóban és hozzáillő visszafogott kalapban jelent meg az eseményen, idén egy különösen elegáns elefántcsont színű, duplagombolású Alexander Mcqueen ruhát, hozzá pedig egy árnyalattal sötétebb Jane Corbett kalapot választott. A McQueen felsőt egyébként már láthattuk a hercegnén, fekete kalappal viselte a tavalyi Colour Ceremonyn.

Oszd meg másokkal is!
Mustra