no

Cheryl Cole ruhája volt a legszebb Cannes-ban

A 65. Cannes-i Filmfesztivál Holdfény királyság című nyitófilmje óta rengeteg drámai és sikkes ruhaköltemény vonult végig a francia riviéra vörös szőnyegén, eddigi kedvenceink, Diane Kruger Vivienne Westwood és Jessica Chastain Gucci ruháján kívül talán a legszebb Cheryl Cole elragadó fehér és bíbor Stéphane Rolland Couture ruhája volt.

Az egyszerre paradicsommadárnak és hollywoody dívának öltözött énekesnő cipője ugyan nem látszik az uszály alatt, de a kiegészítők és a gyémántékszerek tökéletes választásnak bizonyultak a tollas ruhacsodához. A fotósokat jól kezelő énekesnő még twitterezett is a vörös szőnyegről, "Épp most vonulok a vörös szőnyegen - esik az eső!" – osztotta meg az élményt rajongóival.

Az 1983-ban született Cole egyébként a Michael Haneke által rendezett „Amour” című film vetítésére érkezett Cannes-ba, de mindössze 150 percet töltött a városban és már repült is vissza az Egyesült Királyságba a What to Expect When You're Expecting (Várandósok) filmpremierjére. A hazánkban 9 hónap címmel futó sikerkönyvből készült mozi hemzseg a sztároktól, Jennifer Lopezen, Cameron Diazon és Chris Rockon kívül Cheryl Cole is feltűnik a filmben egy cameóval. Az egykori X-Factor mentor tervezi, hogy jövő héten visszatér még Cannes-ba, hiszen Eva Longoriához és Beyoncéhoz hasonlóan ő is a L'Oreal Paris szépségnagykövete, ez a partnerség pedig magában foglalja a francia fesztiválon való promóciós megjelenést is.

Oszd meg másokkal is!
no
Mustra