Giccsparádéval támad a H&M színeiben Anna Dello Russo

Bár az előző tervezői kollekció egyes darabjai még ott csüngenek a Vörösmarty téren található üzlet vállfáin, a H&M már bejelentette, hogy ki lesz a következő divatikon, akivel közösködnek. A cég választása ezúttal Anna Dello Russóra, a japán Vogue divatigazgatójára esett, és a premierre persze még várni kell, hiszen a kiegészítő-kollekció október 4-től lesz kapható 140 üzletben és online.

„Nagyon izgalmasnak találom ezt az együttműködést, mivel ez az első alkalom, hogy a H&M speciális projektjében részt vesz egy divatigazgató. Ez a divat fejlődésének jele, és egyszerre érzem magam feldobva és megtisztelve, hogy engem választottak ki az események vezetésére. Olyan, egyedi kiegészítőket akartam kreálni, amelyeket máshol lehetetlen fellelni. Stylistként tudom, hogy a kiegészítők milyen fontosak,  hiszen bármilyen összeállítást személyessé tesznek. Ezekkel a termékekkel mindenki jól szórakozhat, és egy átlagos napot egy fantasztikus divatnappá változtathat” – nyilatkozta Anna Dello Russo, aki a nappalijában található bútorokból és egy kihajtós könyvből merített ihletet.

Anna Dello Russo for H&M - Announcement EPK from Barracuda Film & TV on Vimeo.

„Rendkívül izgalmas volt Anna Dello Russo-t bevonni ebbe a projektbe, mert ez teljesen eltér mindattól, amit eddig csináltunk. Annának fantasztikus meglátásai és erős ízlése van, ezenkívül ő egy igazi divatikon. Olyan extravagáns kiegészítő-választékot hozott létre, amelybe a H&M-vásárlók és mindenki más is egyből bele fog szeretni. A kollekció maga a túlzás, a fantázia és a dekoráció ünnepe” – mondta Margareta van den Bosch, a H&M kreatív tanácsadója. A hivatalos fotók alapján a túlzás valóban jó szó, nagyon oda kell majd figyelnie a vásárlóknak arra, hogy az aranyló, strasszos kiegészítőket mivel veszik fel, mert könnyen divatkatasztrófával végződhet. Igaz, egy egyszerű szabású, egyszínű ruhával egészen jól kombinálhatóak a díszesen tekergő ékszerkígyók.

Ki is Anna Dello Russo?

A híres fotós, Helmut Newton által köztudottan „divatmániásnak” nevezett Anna Dello Russo a Vogue Italia magazinnál több, mint tizenkét évig dolgozott divatszerkesztőként olyan fotósokkal, mint Helmut Newton, Michel Comte és Walter Chin; majd később vezető szerkesztőként a L'Uomo Vogue-nál. A jelenleg a Vogue Nippon magazinnál ,,Fashion Director at Large” (általános divatigazgató) és kreatív tanácsadói pozícióban dolgozó Dello Russo a divatbloggerek kedvence, mivel szeret nekik extravagáns összeállításokkal, és számtalan egyedi variációval kedveskedni a nemzetközi divathetek idején.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek