TREND

De ki az az Anna Dello Russo?

2012. március 20., kedd 13:28

Anna Dello Russo szenvedélyes ruhagyűjtő, aki 15 fokra hűtött, külön lakást tart fent ruháinak. 4000 pár cipője van, a japán Vogue főszerkesztője, sokak példaképe. A street-style guru Scott Schuman rengeteg képet készít róla, de most a neves Interview Magazin címlapjára került fel a nem különösebben szép arcú Russo, drámai dívaként.

Anna Dello Russo
Anna Dello Russo

Anna Wintour mellett Anna Dello Russo az egyik legbefolyásosabb szakember a divatszakmában, így nem csoda, hogy a kreatív tanácsadóként is dolgozó Dello Russót, a japán Vogue főszerkesztőjét tette márciusi címlapjára a német Interview Magazin.

Az extrém öltözékeivel hamar a  street-style fotósok kedvencévé váló főszerkesztő szerelései annyira híresek, hogy nemrég még 80 képből álló kiállítás is nyílt a róla készített fotókból Torontóban. A bennfentes pletykák szerint 4000 pár cipője van és egy ruhát sem vesz fel kétszer - írja a Daily Mail. Még öltöztető-babát is kapott Dello Russo a stardoll.com-on, szóval ha ön nem elégedett a divatmániás asszony stílusával, kipróbálhatja, hogy nézne ki még durvább szettekben.

Russo húsz éve egyetlen divathetet sem hagy ki, a mérvadóktól a kevésbé fontosakig mindent megnéz. A stylist szakma csínyját-bínját Franca Sozzani-tól tanulta az olasz Vogue-nál, ahol 18 évig dolgozott.

Most épp a német Interview Magazinban kapott modell-szerepet a sokoldalú divatáldozat: a teátrális fotósorozatban elbűvölően fest kedvenc tervezői, többek között a Lanvin, az Iggy Poppal reklámoztató Paco Rabanne és a Louis Vuitton eklektikus együtteseiben. A képeket Dello Russo földije, a szintén dél-olasz gyökerekkel büszkélkedő Giampaolo Sgura készítette.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta