no

De ki az az Anna Dello Russo?

Anna Dello Russo szenvedélyes ruhagyűjtő, aki 15 fokra hűtött, külön lakást tart fent ruháinak. 4000 pár cipője van, a japán Vogue főszerkesztője, sokak példaképe. A street-style guru Scott Schuman rengeteg képet készít róla, de most a neves Interview Magazin címlapjára került fel a nem különösebben szép arcú Russo, drámai dívaként.

Anna Dello Russo
Anna Dello Russo

Anna Wintour mellett Anna Dello Russo az egyik legbefolyásosabb szakember a divatszakmában, így nem csoda, hogy a kreatív tanácsadóként is dolgozó Dello Russót, a japán Vogue főszerkesztőjét tette márciusi címlapjára a német Interview Magazin.

Az extrém öltözékeivel hamar a  street-style fotósok kedvencévé váló főszerkesztő szerelései annyira híresek, hogy nemrég még 80 képből álló kiállítás is nyílt a róla készített fotókból Torontóban. A bennfentes pletykák szerint 4000 pár cipője van és egy ruhát sem vesz fel kétszer - írja a Daily Mail. Még öltöztető-babát is kapott Dello Russo a stardoll.com-on, szóval ha ön nem elégedett a divatmániás asszony stílusával, kipróbálhatja, hogy nézne ki még durvább szettekben.

Russo húsz éve egyetlen divathetet sem hagy ki, a mérvadóktól a kevésbé fontosakig mindent megnéz. A stylist szakma csínyját-bínját Franca Sozzani-tól tanulta az olasz Vogue-nál, ahol 18 évig dolgozott.

Most épp a német Interview Magazinban kapott modell-szerepet a sokoldalú divatáldozat: a teátrális fotósorozatban elbűvölően fest kedvenc tervezői, többek között a Lanvin, az Iggy Poppal reklámoztató Paco Rabanne és a Louis Vuitton eklektikus együtteseiben. A képeket Dello Russo földije, a szintén dél-olasz gyökerekkel büszkélkedő Giampaolo Sgura készítette.

Oszd meg másokkal is!
no
Érdekességek