OFFLINE

Te meddig mennél el vízért?

Consuela 2017. szeptember 19., kedd 19:00

A Unicef kampánya arra hívja fel a figyelmet, milyen nehézségekkel jár egy-egy háború vagy épp szárazság sújtotta országban az ivóvíz beszerzése, és milyen veszélyekkel járhat, ha egy félmaraton lefutása után valaki elért végre egy mocskos kútig és megkaparintotta a napi vízadagját.

Kolerát kérsz hozzá?

Az akció keretében egy első látásra sima utcai árusnak tűnő, palackozott vizet áruló férfi kínálta vízzel az arra járókat egy nyugat-európia városban. Kassza helyett azonban egy futópadot helyezett el a Unicef a pult közelében, a vízért ugyanis nem pénzzel, hanem annyi kilométer lesétálásával/lefutásával lehetett fizetni, amennyi sétára szüksége van egy szegényebb országban élő gyereknek ahhoz, hogy vizet szerezzen. A 20-30 kilométeres vizek nem is voltak túl népszerűek, bár a néhány kilométer sétával beszerezhető vizek némelyikére azért akadtak „vevők.” Akiket ért azért még egy meglepetés a vizes kísérlet során, a palackokat ugyanis az afrikai országokban gyakran szennyezett kutak és vízlelőhelyek használata során begyűjthető betegségekkel (kolera, tífusz stb) címkézték fel a kampány kiötlői.

Ezentúl az izompacsirtáknak is lehet sörhasa

Menő/Ciki

Adamek Alma 2017. szeptember 19., kedd 13:39

Pumped Gabót azért megnéznénk aputesttel. Szerinted menő vagy ciki az év egyik legbetegebb kiegészítője?

Az rendben van, hogy egy ideje éppen menő a hasitasi és a divatházak kollekcióit elnézve még egy darabig az is marad, de azt azért nem láttuk jönni, hogy lesz olyan leleményes márka, aki összemossa a retro kiegészítőt 2015 nyarának legvadabb szavával, a dad és a body szavak összeeresztéséből keletkezett dadbod-dal, azaz az aputesttel.

Távolról sincs vége, olvasson még »
54 szavazat 136 szavazat

Mutatjuk az Emmy-gála legszebb ruháit

Adamek Alma 2017. szeptember 19., kedd 07:16

Jane Fonda itt is tarolt, de odatette magát Sofia Vergara és Michelle Pfeiffer is!

Egy héttel a GQ Awardsot és a Velencei Filmfesztivált követően rendezték meg a televíziós műsorok Oscarját, a 69. Emmy-gálát a Los Angeles-i Microsoft Theaterben. Az idei győztesek között van többek között Nicole Kidman, Elisabeth Moss, de Trump paródiájáért díjazták Alec Baldwint is. Ide kattintva lecsekkolhatod a győztesek teljes listáját.

Az Emmy-díjátadó vörös szőnyegén már nem szoktak olyan féldirekt divatbakik előfordulni, mint például az MTV Video Music Awardson, nem volt ez máshogyan idén sem, egymást érték a szebbnél-szebb tüllös, tollas és flitteres haute couture csodák, de felkapottak voltak a hercegnős és áttetsző darabok is a színésznők körében. Kattintsatok a galériára és nézzétek meg, hogy mit viselt az Emmy-gálán például Stranger Things sztárja, a Jane Fonda, Michelle Pfeiffer vagy Sofia Vergara!

Kinek áll jobban: Nicole Kidman vs. Jessica Lange

Adamek Alma 2017. szeptember 18., hétfő 09:43

Kiöltöztek a hírességek az Emmy-gálára, igazi nagyágyúkra szavazhattok a héten!

Hollywoodnak köszönhetően ezen a héten sem maradunk "Kinek áll jobban" nélkül, ugyanis a tegnapi 69. Emmy-díjátadón is akadt pár összeöltözött híresség a vörös szőnyegen. A hajtás után megszavazhatjátok, hogy melyik celebnőn állt jobban a piros, a púderrózsaszín vagy az arannyal díszített fekete estélyi!

Távolról sincs vége, olvasson még »

8 őszi trend, ami menő az Instagram szerint

Adamek Alma 2017. szeptember 17., vasárnap 12:45

A felhasználók odáig vannak a bőgatyáért és a romantikus ruhákért. Mutatjuk, hol szerezd be a szezon legmenőbb trendjeit!

Nemrég megmutattuk, hogy milyen őszi-téli ruhákra érdemes vadászni a fast-fashion boltokban, ezúttal pedig a nemzetközi Glamour összeállítása alapján készítettünk egy listát azokról a trendekről, amik elsősorban az Instagramon pörögnek a szezonban. A válogatást elnézve meglepő, hogy már nem – vagy még nem – menő tetőtől-talpig farmerbe, zoknicsizmába vagy pink tréningszerkóba öltözni, ahogy még a gorpcore sem igazán jelent meg az utcai divatban. Csekkoljátok le a hajtás után, hogy mi a menő az instás influencerek szerint!

Távolról sincs vége, olvasson még »

Mutatjuk, hogy milyen csizmát válassz a télre!

Adamek Alma 2017. szeptember 17., vasárnap 10:34

Vannak hordhatóak, de minden menő, ami combig ér, ezüst vagy cowboyos. Szavazz a kedvencedre!

Alig egy hónappal az őszi szezon kezdete előtt már nagyjából lehet sejteni, hogy milyen csizmákra fogunk vadászni a boltokban. A felhozatalt elnézve nem sokban fog változni az év első felét meghatározó barokkosan túlzó vonal, de a csillámos, flitteres, szőrös és futurisztikus arany, ezüst darabok mellett menő lesz az áttetsző sarok, a jeti csizma, a cowboy forma, a fűzők, valamint divatban maradnak a combcsizmák és a fehér lábbelik, bár utóbbit érezhetően a piros-bordó árnyalatok követik majd a sorban.

Kattintsatok a galériára és nézzétek meg, hogy milyen cipőkben fogunk járni az ősszel, majd szavazzátok meg a kedvenceteket!

Te melyiket hordanád?

 • 139
  A bordó-piros csizmákat
 • 19
  A fehér csizmákat
 • 8
  Az átlátszó sarkút
 • 27
  Bármit, ami cowboyos
 • 11
  A szőrös jeti csizmát
 • 55
  A combcsizmát
 • 58
  A fűzős fazont
 • 19
  Az arany vagy ezüst csizmákat
 • 13
  Mindegyiket
 • 364
  Egyiket sem
 • 369
  Már megint hülyének néznek a divatházak

Túlélnéd a dzsungelt egyedül? És a Börzsönyt?

Terebélyes Tibor 2017. szeptember 16., szombat 15:59

Erdőben kirándulni talán ősszel a legszebb. A lágy, sárgás avaron járni, fák ezerszínű leveleit csodálni pillanatok alatt kizökkent a városi létből. Az év ezen szakában a kánikula sem annyira jellemző már, a napplok viszont még továbbra is hosszúak, csak későn esteledik ránk. Mielőtt azonban nekivágsz, kvízünkben tesztelheted tudásod a túrázás világáról. A kérdések végén válaszokat is találsz!

shutterstock 687192274
Távolról sincs vége, olvasson még »

Így öltöztek az angolok a 20. század legelején

Adamek Alma 2017. szeptember 16., szombat 14:34

A viktoriánus-kort követően divatba jött a blúz, a lenge ruha és a biciklizés. Mutatjuk, mit viseltek a gazdagnak mondott Edward-korban!

Nemrég a Hint magazin hozta le az Edward-korabeli Bill Cunningham, azaz a londoni fotós és karikaturista, Edward Linley Sambourne utcai fotóit, amin felbuzdulva mi is készítettünk egy összeállítást az 1900-as évek legelső felének Angliájáról, arról az izgalmas időszakról, amikor épphogy divatba jött a női blúz, a fűző nélkül viselt ruha és menőnek számított a biciklizés. Kattintsatok a galériára és nézzétek meg, hogy hogyan festettek az emberek a macerás ruhákat favorizáló viktoriánus kort követően!

Nézegess extrém cipőket!

nemoszi 2017. szeptember 16., szombat 10:20

Szeptember 15-től október 22-ig látható a Műcsarnokban a Cipőmágia című kiállítás, a hágai Virtuális Cipő Múzeum és a Műcsarnok közös tárlata.

Puszta lábvédő és divat funkciójukon túl a cipők identitást, csoporthoz való tartozást és a viselőjük személyiségét egyaránt magukban hordozzák, ezenkívül jelentős kreatív lehetőséggel is bírnak. Formatervezők kezében a divatos mindennapi tárgy látványos és egyedi, autonóm plasztikai művé vagy limitált kiadású lábbelivé változik.

A Műcsarnok Kamaratermében látható, Shoe Magic, magyarul Cipőmágia című kiállításhoz a cipőkre különböző szempontból tekintő, különféle nemzetiségű művészek és formatervezők művei közül válogatott a hazai kurátor, Mayer Marianna a hágai Virtuális Cipő Múzeum alapítójával, Liza Snookkal és Joyce de Gruiter művésszel együtt.

A hazai tárlat sajnos nem olyan nagy, mint amit 2014-ben Bécsben láthattunk, de cipőmániásoknak így is kötelező kör. Ez a kiállítás konceptuális, sokrétű műveket mutat be, amelyekre az ember felkapja a fejét, mivel többről szólnak, mint egy pár hordható cipőről. Sőt. Felmerül, hogy vajon mitől cipő egy cipő? Attól, hogy hordható? A kiállítás alkotói szerint biztos nem.

A Műcsarnokban – és már a Virtual Shoe Museumban is – láthatjuk magyar tervezők műveit is, például Káldy Júlia, Papp Laura, Paulovics Dóra Ivonn és Tóth Kern Enikő munkáit. Valószínűleg a legjobban akkor jársz, ha kombinált jegyet veszel a Műcsarnokba és megnézed Sebastiao Salgado Genezisét is. Ha nem akarsz múzeumba menni, online is kiművelheted magad cipőkből, a Virtuális Cipő Múzeumban ugyanis minden fent van, ami a kiállításon látható – sőt, még annál is több!

Trumpné ebben a véres cuccban. El tudod képzelni?

Adamek Alma 2017. szeptember 15., péntek 15:29

Úgy tűnik, hogy a first ladyt nem zavarja a Calvin Klein politikai hozzáállása.

A divathét kapcsán többekben is felmerült, hogy a milliárdos feleségből lett first ladynek, azaz az exmodell Melania Trumpnak mennyire hiányozhat a divathét és vajon mennyire zavarhatja, hogy az Egyesült Államok vezető divatházai nyíltan nem értenek egyet férje hatalomra kerülésével és politikájával.

Távolról sincs vége, olvasson még »

7 ember, aki összefutott saját magával a múzeumban

nemoszi 2017. szeptember 15., péntek 13:51

A Redditen és a Bored Pandán gyűlik egyre több fotó, melyeken olyan férfiak és nők pózolnak, akikkel szembejött egy régi festmény – saját magukkal a főszerepben.

Jó, helyenként a fények is rásegítenek, de a legtöbbször döbbenetes a hasonlóság. Csak annyit tudnánk kérdezni, hogy "és ezt így hogy?", de inkább nem kérdezünk semmit, csak mutatjuk a képeket!

Távolról sincs vége, olvasson még »

Már tudjuk, mikor vágat hajat Katalin!

nemoszi 2017. szeptember 15., péntek 11:22

Divathíreink következnek: A Twitter népe rájött, mikor kell figyelni Katalin hercegné haját, aztán kinevették a Balenciaga 795 dolláros edzőcipőjét. Közben lezajlott a New Yorki divathét, melyről most csak a furcsa apróságokat emeljük ki, és kiderült, hogy a USE tervezői sem adták még fel, új márkát indítanak!

Szerencsére nem telik el nap anélkül, hogy ne kerülne piacra valami újdonság, de ha épp nem rukkol elő egyik külföldi tervező sem semmi különössel, akkor érdemes itthon körülnézni. A nemrég bezárt USE tervezői ugyanis nem sokat pihentek és már alapítottak is egy új céget...

1. A USE ezentúl A&DRIS néven alkot

Nyár elején zárt be a USE, akkor ezt nyilatkozták a tervezők:

„Az utóbbi öt évben rengeteg változáson ment át az európai könnyűipar, aminek főként az Ázsiában elérhető olcsóbb gyártás és anyagok az oka, amellyel képtelenség lépést tartani. Emellett a kortárs tervezői piac is rendkívül felhígult, rengeteg márka van jelen, a kiélezett versenyben kizárólag úgy maradhat talpon egy márka, ha működését alapjaiban átgondolja, gyártási folyamatait átszervezi. Nem szerettünk volna ekkora kompromisszumot kötni, így jobbnak láttuk befejezni munkánkat a USE-ban. A tőlünk megszokott és elvárt magas minőséget és a szezonról szezonra történő folyamatos megújulást ugyanis már nem tudtuk volna vásárlóink számára a jelen működésünkkel biztosítani” – mondta Tóth András, a márka kreatív vezetője. 

Alig telt el 3 hónap – és pár USE ruha még valamiért kapható a Cipoplaza.hu-n –, új márkát alapított Godena-Juhász Attila és Tóth András, A&DRIS néven és fő céljuk Ázsiában terjeszkedni – tudtuk meg a Forbesból. A DFA 3 millió eurós tőkebefektetésével, új névvel, új üzleti modellel folytatják, a gyártás is Kínában történik majd. "A tervezőknek kizárólag a tervezéssel kell foglalkozniuk, a tapasztalt cég rutinosan adja mögéjük a stabil hátteret, beleértve a pénzügyek intézését, a logisztikát vagy a sajtómenedzsmentet. A fiúk gyakorlatilag nem vállalnak kockázatot" – áll a Forbesban, olvassátok el az egész cikket!

Távolról sincs vége, olvasson még »

"Az igazi szkinhedet hidegen hagyják a rasszista szarságok"

Farkas Edina Lina 2017. szeptember 14., csütörtök 19:59

Mi jut eszedbe a szkinhedekről? Erőszak? Intolarencia? Rasszizmus? Ezt nem én kérdezem, hanem Don Letts, a The Story of Skinheads című dokumentumfilmben, ami nem csak érthető és fogyasztható módon vázolja fel egy alapjaiban multikulti szubkultúra torzulását, hanem arra is rámutat, hogy a politika milyen eszközöket vet be, amikor emberek toborzásáról van szó.

A témája pedig elég aktuális, hiszen a szélsőjobbos mozgalmak újra felütötték fejüket a nyugati társadalmakban úgynevezett neo-fasiszta válaszként a migráció nehézségeire, az Európai Unió hanyatlására, és egyéb társadalmi, politikai történésekre. A film segítségével és a RudeTown szerkesztője közreműködésével megmutatjuk, milyen is volt a korai szkinhed kultúra, és mi vezetett ahhoz, hogy most sokan a neonácikkal azonosítják őket.

"Volt, amikor csak kiöltözve együtt táncoltunk, egy pillanatra úgy tűnt, a bőrszín nem számít."

Ezek bizony egy szkinhed szavai, mármint egy olyané, aki még a hatvanas évek Nagy Britanniájában vált az épp kialakulóban lévő szubkultúra tagjává, ami a jamaicai kultúra és a fehér munkásosztály kultúra összefonódásából – vagy ahogy Don Letts a filmben fogalmaz – nászából született.

A film rendezője maga is London munkásnegyedében született és nőtt föl, így közelről láthatta a szkinhed szubkultúra a felemelkedését és későbbi alakulását. "Emlékszem, kis srác koromban kezdtem el felfigyelni egy nagyon menőnek számító csoportra, akik saját magukat leginkább sehogy, a környezetük viszont eleinte "peanutsként", majd később szkinhedekként emlegette őket" – meséli Letts, aki egyben a riportere is a fimnek.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Ősszel is van egy csomó jóság a Balatonon

mimi 2017. szeptember 14., csütörtök 13:46

Nem csak nyáron jó a Balatonnál lenni. Sőt, van aki szerint a tó partja csak a főszezonon kívül az igazi. Kihagyhatatlan éttermek, bulik és lazulóhelyek őszre Paloznaktól Szigligeten át Siófokig.

Ősszel egyáltalán nem zár be a Balaton – csak végre nyugisabb lesz az élet. De ez már rég nem jelent automatikusan unalmat és zárt vendéglátóhelyeket. Egész évben nyitva tartó jó helyek és őszi bulik várnak ránk. Sőt, ha úgy akarod, még a strandolásról sem kell lemondanod.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Mutatjuk az idei Velencei Filmfesztivál legszebb ruháit

Adamek Alma 2017. szeptember 13., szerda 11:45

Augusztus 30. és szeptember 9. között rendezték meg a világ egyik legrégebbi filmfesztiválját Velencében, mutatjuk a legjobb ruhákat! Jane Fonda elképesztő, de kicsípte magát és ott járt Jennifer Lawrence, Julianne Moore és Kristen Stewart csaja is.

Többek között Arany Oroszlán-életműdíjjal tüntették ki Stephen Frears brit rendezőt, a zsűri nagydíját Sámuel Máoz izraeli rendező Foxtrot című filmje kapta, míg a 74. Velencei Nemzetközi Filmfesztivál fődíját Guillermo del Toro The Shape of Water című alkotása nyerte el.

Sajnos idén Palvin Barbara nem ünnepelt együtt az A-listás hírességekkel, de ettől függetlenül a tavalyi évhez hasonlóan pompás estélyikben pózoltak a sztárok a vörös szőnyegen. Jól láthatóan felkapott volt a tollas ruha, a test- és púderszín, a virágminta, de még nem kopott ki a rózsaszín sem. Kattints a galériára és nézd meg, hogy mit viselt a filmfesztiválon többek között a 79 éves Jane Fonda, Jennifer Lawrence, Julianne Moore vagy Amal Clooney!

Így nem nézel ki mentősnek tetőtől-talpig fehérben!

Adamek Alma 2017. szeptember 12., kedd 17:37

Idén minden divatos fehérben a pantallótól a maxiruháig. Inspirálódj a galériából!

Több mint egy hónapja mutatták be a luxusházak, hogy miben fognak bálozni a kőgazdagok az év második felében, de a párizsi haute couture héten nemcsak a felvonultatott kollelkciók mérvadóak, hanem azok a szettek is, amikben a divatszerkesztők, bloggerek, hírességek és milliomosok flangálnak két show között.

A Fashionista.com hívta fel a figyelmet arra, hogy idén különösen népszerű volt a divathét alatt tetőtől-talpig fehérbe öltözni, ami a nyári hőségben valóban praktikus, főleg ha nem néznek minket az öltözékünk miatt egy pohár tejnek vagy mentősnek.

A galériára kattintva mutatjuk, hogy milyen darabok vannak divatban és milyen kiegészítőkkel ellensúlyozhatjátok fehér szettet még így a koraőszi meleg napokon is!

Miért van mindig olyan rohadt hideg a repülőkön?

rté 2017. szeptember 12., kedd 14:33

Nem ok nélkül fagyasztanak le repülés közben, hanem azért, hogy ne ájulj el.

Ha csak egyszer is utaztál már repülőn, biztosan feltűnt, hogy mennyire hideg van a fedélzeten. Ez nem azért van, mert a pilótának melege van, és ezért felcsűrte maximális fokozatra a légkondit.

shutterstock 533753413

Ha bárki gyakran utazót megkérdezel arról, hogy mit vegyél fel egy hosszabb repülőútra, garantáltan azt fogja mondani, hogy minél több réteg ruhát. Merthogy légitársaságtól függetlenül elég jó eséllyel lesz farkasordító hideg a gépen.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Heidi Klum ruhái mindjárt a Lidlben vannak!

Anomál Amál 2017. szeptember 12., kedd 13:15

Úgy döntöttünk, ahelyett, hogy külön-külön traktálnánk olvasóinkat a csip-csup divathírekkel, inkább összeszedjük őket egy cikkbe: úgyis összejön belőlük egy csokorra való legalább hetente.

Az elmúlt napokban például Heidi Klum Lidl kollekciója korbácsolt fel kisebb hullámokat a divat állóvizén, ugyanis a modell a New York-i divathéten mutatta be a szeptember 18-tól a hazai boltokban is kapható ruhagyűjteményt. De a New York-i divathéten történt az is, hogy Jim Carrey szomorú egzisztenciális kérdéseket kezdett feszegetni egy könnyed interjú helyett. 

Megérkezett Heidi Klum Lidl kollekciója

Már egyszer megénekeltük, hogy létezni fog olyan Lidl Esmara kollekció, amihez Heidi Klumnak is köze lesz, de most végre tudunk képeket is mutatni. Királykék és ocelotmintás lesz minden, jó hír, hogy baromi olcsón lehet majd bőrcipőket és bőrtáskákat venni. Egy elegáns chino nadrág csak 3999 forint lesz, a legdrágábbnak pedig a 19.999 forintos bőrdzseki tűnik – a 6999 forintos bőrcipőkért meg majd kcisit verekszünk a többiekkel. A galériában találsz képeket a német Lidl oldalról: ott kicsit több terméket találtunk, mint a magyaron, de nagyjából ugyanolyan a választék.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Kinek áll jobban: GQ Awards vs. Velencei Filmfesztivál

Adamek Alma 2017. szeptember 11., hétfő 19:25

Beindult a vörös szőnyeges szezon, Amal Clooney, Penelope Cruz és Jourdan Dunn is kiöltözött. Mutatjuk kikre szavazhattok!

Mi sem jelzi jobban a nyár végét, hogy újra beindult a vörös szőnyeges szezon, egymást érik a díjátadók, filmfesztiválok és divathetek. A múltheti MTV VMA óta kezdetét vette a 74. Velencei Film Fesztivál és a GQ is megtartotta éves gáláját Londonban, így mondhatni, hogy szembejöttek az összeöltözött hírességek. A hajtás után mutatjuk, hogy kivel hasonló az ízlése Amal Clooneynak, Poppy Delevingne-nek vagy Jourdan Dunn-nak!

Távolról sincs vége, olvasson még »

Palvin Barbara vagy Mihalik Enikő?

nemoszi 2017. szeptember 11., hétfő 16:39

A Harper's Bazaar bulit tartott a New York-i divathét ideje alatt, hisz ilyenkor jár a városban a lehető legtöbb híresség és menő divatipari szakember.

A rendezvényen megjelent két leghíresebb modellünk is, Palvin Barbara (kísérő nélkül?) és Mihalik Enikő (kísérővel.) A The Plaza Hotelben tartott "Harper's BAZAAR Celebrates ICONS By Carine Roitfeld" című estre mindkét modell feketét vett fel: bár tudjuk, hogy nem arról van szó, hogy Mihalik Enikőnek nem volt ideje átvennie a pizsamát valami elegánsabbra, de a szettje azért kicsit olyan, mintha ez történt volna. Palvin Barbi hozza a szokásos elegáns vörösszőnyeges stílust a földig érő, áttetsző panelekkel feldobott estélyivel. Neked melyikük tetszik jobban? A galériában találsz még a modellekről képeket, aztán szavazz: a budoárhangulatú szett vagy a kissé elcsépelt fekete ruha jön be neked jobban?

Ki öltözött fel jobban a bulira?

 • 205
  Mihalik Enikő nagyon menő, mint mindig!
 • 1171
  Szerintem Palvin Barbi mindent visz!
 • 364
  Mindketten csinosak.
 • 138
  Egyikük sem tetszik.
Távolról sincs vége, olvasson még »

A kelet-európai tervezőkön van a világ szeme

Adamek Alma 2017. szeptember 10., vasárnap 15:31

Menő másnapos káeurópainak öltözni, jön a lengyel Vogue, a Tbiliszi divathétre pedig lassan többen kíváncsiak, mint a párizsira.

Többször szóba került, hogy mekkora hatással vannak a kelet-európai divat- és bútortervezők a trendek alakulására. Ezúttal a Fashionista szerkesztői jártak utána annak, hogy miért pont most lesz “Vogue-ja” a lengyeleknek, mitől olyan izgalmas a Tbiliszi-i divathét és egyébként is, mi folyik a "keleti blokkban", ami miatt a fél világ, Párizstól Sanghajig úgy akar kinézni, mint a kelet- és közép-európaiak a Szovjetúnió felbomlása előtt és az azt követő években? A hajtás után mutatjuk a részleteket és lecsekkolhatjátok a mérvadónak mondott szeptemberi címlapokat is!

Távolról sincs vége, olvasson még »

Imádják Beth Dittót a divatházak

Adamek Alma 2017. szeptember 10., vasárnap 14:11

Az énekesnő sokat tett azért, hogy legyen helyük a teltkarcsú nőknek a divatvilágban. Mutatjuk Marc Jacobs és Jean Paul Gaultier múzsájának stílusát!

Valószínűleg senkinek nem kell bemutatni a magát egy kövér, feminista leszbikus arkansasinak tartó Beth Dittót, aki a napokban debütált Fake Sugar című szólóalbumával. Az indie rockban és posztpunkban utazó énekesnő nemcsak a zenei, de a divatvilágra is nagy hatással volt az elmúlt tíz évben, olyan nagy nevek kifutóin bukkant fel, mint Jean Paul Gaultier, Marc Jacobs, a Versace, a Gucci, vagy a MAC , de az Evansnek és a Selfridgesnek is tervezett kapszulakollekciót teltkarcsú nők számára.

A Gossip egykori frontembere kétségtelenül sokat tett azért, hogy a molettebb nőkre is gondoljanak a divatházak a tervezés során, többek között neki köszönhető, hogy ma már szinte minden valamire való luxusmárka szerződtet le plus size modellt a divathét- és kampányszezonban.

A galériára kattintva megnézhetitek a 36 éves punk előadó elegáns, egyedi stílusát és megtudhatjátok azt is, hogy mit gondol róla Gaultier, Rihanna egykori öltöztetője, Adam Selman, vagy a brit dizájner, Pam Hogg!

Három szín, amit hanyagoljunk leggings vásárlásnál

Adamek Alma 2017. szeptember 10., vasárnap 10:13

Mutatjuk, hogy miért nem praktikus a bőrszín, a szürke és a fehér!

Az évtized egyik nagy kérdése, hogy a leggings és a jóganadrág végül átcsúszhat-e a nadrág kategóriába vagy sem. A nemzetközi Glamour szerint is vitatható a kényelmes játszós sorsa, miközben arra is rámutatnak, hogy van három olyan árnyalat, amit semmilyen formában nem szabadna leggingsből beszerezni. A hajtás után mutatjuk, hogy milyen színek kerültek tiltólistára!

Távolról sincs vége, olvasson még »

Így öltöztek a férfiak a 30-as években

Adamek Alma 2017. szeptember 9., szombat 16:32

Az elegáns úriember stílus a mai napig nem kopott ki a divatból.

A Gentleman's Gazette hívta fel a figyelmet arra, hogy az 1930-as évek igazi aranykornak számított a férfidivatban, mivel a múlt század közepén egy valamirevaló férfi gardróbjában nemcsak alteros pólók, farmer, egy-két ing és az érettségi zakó lógott, hanem tele volt különféle öltönyökkel, hosszú télikabátokkal, mutatós bőrcipőkkel, elegáns pizsamákkal és hozzá illő köntössel, illetve olyan kiegészítőkkel, mint például a mandzsettagomb, mintás zokni, sál, kalap, kitűző vagy díszzsebkendő.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Idén 25 éves minden idők legromantikusabb dala

Ico 2017. szeptember 9., szombat 12:15

David Lynch úgy tűnik, nem csak Naomi Wattsot fedezte fel annak idején, és sok más művész, többek között Chris Isaak karrierjének felíveléséhez is hozzájárult az évek során.

Chris Isaak szerelmes dalának, a Wicked Game-nek softcore pornót és a legszentimentálisabb romantikus vígjátékok képi világát is felvonultató, ismertebb klipjének elkészültét például úgy tűnik, szintén Lynchnek köszönhetjük. A másikkal könnyebb a dolga az embernek, mert azt egészen konkrétan Lynch rendezte, ami tulajdonképpen nem is tűnik annyira indokolatlan lépésnek a mester számos, gyakran "némi" iróniával, horrorral vagy épp giccsel fűszerezett, de sokszor egyszerűen csak meseszép romantikus pillanatának fényében. 

Távolról sincs vége, olvasson még »
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 ... 442

Blogok, amiket olvasunk

SZUBKULT 3 világhírű márka, amit migránsok virágoztattak fel

Három olyan világhírű márka pálfordulását mutatom be, amelyeket a közelmúltban bevándorló tervezők keltettek újra életre.

PSZICHOLIGHT Így állj neki a befejezetlen dolgaidnak

Sok befejezetlen és abbamaradt dolgunk van az életben. Nekem is van vagy féltucat. Egy személyes példán keresztül mutatom be, hogyan gyűrhetjük le ezeket, ha ismerjük az útközben felmerülő buktatókat.

LINGOHOLIC Két szuper trükk német (vagy más) névelőkhöz

Ha sosem értetted, hogyan lehetséges megtanulni minden egyes főnévről, hogy milyen nemű, most mutatok két olyan módszert, ami sokszorosára növeli az esélyeidet!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés