Visszafogottan szexi Lara Stone az új Calvin Klein kampányban

Lara Stone visszafogottan szexi a fülledt hangulatú Calvin Klein 2012 tavaszi-nyári kampányfilmben. Fekete, mély dekoltázsú ruhájából nem villant semmit – nem úgy, mint a Pirelli naptárban – , egyszerű ékszerek, visszafogott smink és természetesség jellemzi a holland modellt. A 28 éves Lara Stone már 2006 óta a CK arca, a fekete-fehér kampányfilmben Tyson Ballou a partnere. A filmet Fabien Baron rendezte, a fotókat pedig a Mert & Marcus, a stylist Karl Temper.

A jelenleg az első számú topmodell azonban korántsem volt ennyire kifinomult és elegáns, amikor David Cameron brit miniszterelnökkel találkozott: fehér miniruhát vett fel, meztelen lábakkal, a ruhája kicsit sem takarta el hiányosságait. Lara Stone férjével, David Walliams-szel, a Britain's Got Talent zsűritagjával ment a miniszterelnökhöz a Sport Relief jótékonysági esemény pénzügyeiről tárgyalni. (Képeket ide kattintva láthat.)

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.