Visszafogta magát a villantós Taylor Momsen

Az extrém ruháiról ismert énekes-színésznő végre egyszer normálisan felöltözött, a New York-i divathétre emberelte meg magát. A Pletykafészkek (más néven Gossip Girl) című sorozat celebe tavaly még azzal kevert híreket maga körül, hogy szigszalagos mellbimbóval énekelt, rendszeresen segget villantott, sztripper-cipőben lépett színpadra, parfümreklámja is minimum merészre sikerült, és pandára sminkelt szemekkel reklámozta Madonna ruháit – ráadásul még most is kiskorúnak számít Amerikában 18 évével Momsen.

Az énekesnő szerdán, a New York-i divathét keretében megrendezett Marchesa 2012-es őszi-téli bemutatójára érkezett Katalin hercegnőre illő bézs cipőben és fekete, térdg érő csipkeruhában. Szempilláiról is eltűntek az extrém hosszabbítások, és sminkje is visszafogott hozzá képest, haja szolid kontyba van rendezve.

Önnek tetszik a visszafogott Momsen?

  • igen 182
  • nem, jobb kilógó seggel 74
  • nem tudom, nem érdekel 52

Nem tudjuk, mi történt vele, lehet, hogy csak kezd felnőni, és már ő is cikinek találja a bő bőrdzsekiket, zenekaros pólókat és a közönségesen kivillanó harisnyatartókat, nekünk mindenesetre tetszik a változás. És önnek?

Mustra