Már megrendelheti Angelina Jolie jóárasított Versace ruháját

Négy nappal a Golden Globe gála után a Today című műsorban már felvonultatták azoknak a ruháknak a lekoppintott, jóárasított változatait, amelyeket a hírességek viseltek az eseményen. A műsornak nyilatkozó Jill Martin elmondta, az illetékesek szorosan rátapadva a tévére már éjszaka elkészítik a vázlatokat. A estélyi- és koktélruhák forgalmazásával foglalkozó Faviana hivatalos honlapján külön menüpontot kaptak a másolatok, amelyeket ötszáz dollárért vagy még olcsóbban is meg lehet vásárolni.

Természetesen már számos olyan estélyi is felkerült, amelyet a vasárnapi esemény meghívottjai viseltek. A legtöbb ruhát amerikai számozás szerint 0-16 konfekcióméretben árusítják majd. Angelina Jolie, Jessica Alba, Charlize Theron és Stacy Keibler ruhájának másolatát már be is mutatták a műsorban. Jolie Atelier Versace-estélyijének mása állítólag 258 dollárba kerül majd, és hat-nyolc hét múlva lesz majd elérhető.

Ön venne másolatot?

  • Nem, de ihletet merítek a celebek stílusából 184
  • Nem, szeretek egyedi és különleges lenni 140
  • Igen, imádom egyes celebek stílusát 72
  • Nem, inkább megvarrom vagy varratom 22

Hogy van-e igény erre? A New York Post szerint a válasz egyértelműen igen, hiszen a Faviana másképpen nem fektetne ennyi pénzt és energiát az egész vállalkozásba. És igen, a nők gyakran biztonsági játékot játszanak, vagyis ahelyett, hogy személyiségüket az öltözködésükkel is kifejeznék, hogy egyediek lennének, inkább celebeket utánoznak. Tegyük hozzá, erre nemcsak az Egyesült Államokban van igény, hiszen a Kate Middleton-láz tetőfokán a Tesco is sokat kaszált a másolatokkal.

Mustra