Drew Barrymore nem hasonlít önmagára az InStyle címlapján

Drew-Barrymore-InStyle-Pictures-2012

Úgy tűnik, hogy 2012 sem lesz mentes a retusbakiktól, és az első áldozatok egyike nem más, mint az éppen überboldog Drew Barrymore. A 36 éves színésznő az InStyle munkatársának is mesélt arról, hogy milyen csodálatos is az élete, de most nem is ez a lényeg, hanem a februári magazin címlapja. A retushuszárok ugyanis nem ügyeltek eléggé, és a HuffingtonPost szemfüles szerkesztői a következő hibákat szúrták ki: túl sokat szedtek le a csípőjéből, főleg a baloldalon, a jobb mellével sem stimmel valami, és Drew Barrymore egyébként cuki mosolya ezen a képen Joker vigyorára hasonílt, vagyis valamit variáltak az ajkaival is.

Egyes kommentelők szerint a mellnél és a csípőnél jelzett problémák lehet, hogy a pózból adódnak, nem az utómunkálatok során szúrtak el valamit az illetékesek. Abban viszont szinte mindenki egyetért, a híresség valóban nem önmaga. Van, aki szerint egy pufi Julia Robertsre hasonlít, de mások szerint inkább Chert, Celine Diont, Sarah Jessica Parkert, illetve Rene Russót idézi a külseje. „A minap érkezett meg a magazin az irodába. Alig hittem el, hogy valóban Drew Barrymore van a címlapon. Annyira szörnyen néz ki ez fotó. Ő egy gyönyörű nő, nincs szükség arra, hogy retusálják. Nem hiszem, hogy rábólintott arra, hogy ez a kép megjelenjen – írja az egyik olvasó.

Ön szerint kire hasonlít Drew Barrymore?

Nem ez az első eset, hogy a színésznő felismerhetetlen egy címlapon: 2010 őszén a Harper's Bazaar számára készült egy olyan fotó, amely egy igazi képrejtvény volt. "Bizonyos fények mellett pont úgy nézek ki, mint egy kardszárnyú delfin. Az embereknek tudniuk kell, hogy ilyenkor a legjobb képeket választják ki, amelyeken a legjobbak a fények, a legjobbak a szögek, és fantasztikusak a testtartások. Aztán, tudod, mi történik, megfordulsz, leülsz, jön a rossz fény, kibuggyan a hasad, és megint mindenki teljesen emberinek néz ki" –  nyilatkozta korábban a fotózásokról.

Oszd meg másokkal is!
Mustra