Demi Moore pucéran alszik és sültkrumpli-mániás

A színésznő nem először szerepel a magazin címlapján, felbukkant 2005-ben, 2008-ban és 2010-ben is. Ezúttal a februári szám címlapjára került, viszont nagyban eltérő témákról beszélt, mint korábban. Évekkel ezelőtt például hosszan magyarázott Ashton Kutcherről, a modern családjáról és a karrierjéről. A legújabb Harper's Bazaarban viszont önmagunk elfogadásáról, a spiritualitásról és a folyamatosan vékonyabb és vékonyabb alakjáról.

tk3s abaca 245277 022

Moore az interjúban elmondta, hogy sokáig felemás, szeretet-gyűlölet kapcsolatban volt a testével, mintha az időnként elárulta volna őt, de most sokkal jobban el tudja fogadni magát, és mintha belátná azt is, hogy hihetetlenül vékony lett az utóbbi időben. Kiderült egyébként, hogy imádja a sült krumplit és az édességeket, többnyire meztelenül alszik, és legjobban attól fél, hogy nincs elég bátorsága, hogy teljesen kiaknázza a benne rejlő lehetőségeket.

bazaar

A színésznő 2011 november közepén jelentette be, hogy elválik férjétől, Ashton Kutchertől, miután a férfi megcsalta őt néhány hónappal korábban. Moore-t állítólag nagyon megviselte a dolog, mindenesetre látványosan lesoványodott az elmúlt hónapokban. Az interjúban nem tértek ki külön a botrányos válásra. A színésznő csak annyit mondott, hogy megijeszti a gondolat, hogy nem lehet minden az irányítása alatt, és emiatt egyáltalán nem érzi magát biztonságban.

Mustra