Vanessa Hudgens csúnya átlátszó nadrágban hippiskedik

A színésznő - akinek időnként újabb és újabb meztelen képei bukkannak fel az interneten - ezúttal egy olyan csúnya, átlátszó, barna nadrágban jelent meg az utcán, amit nem lehet szó nélkül hagyni. Mindehhez tartozik még felső is, napszemüveg is, lifegő táska is, minden együtt van ahhoz, hogy egy kicsit jólesően fikázzunk.

Mit szól a nardághoz?

  • Elmentek ti a fenébe! 353
  • Kell! 192
  • Mocskos hippi! 171

Valahogy nehéz elképzelni, hogy Hudgens bement egy boltba, meglátta ezt a nadrágot, és határozottan kijelentette, hogy márpedig neki erre szüksége van. Az őrülten ronda, teljesen átlátszó nadrághoz ráadásul még sikerült felvennie egy olyan köntösszerűséget (aka most divatos kötött kardigánt) is, amiben a magyar nyugdíjasok eresztik be reggel a macskát vagy a közös képviselőt a házba.

tk3s tisdalehudgens122011 09
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.