Mellre ragasztható bikinivel támad a bögyös valóságshow csaj

Aki minden nyáron agyonidegeskedi magát azon, hogy a fürdőruha pántja már megint fehér csíkot hagy a bőrén, viszont a pánt nélküli darabok lecsúsznak a melléről, az most megnyugodhat: jövő nyáron nem lesz ilyen problémája.

A Jersey Shore trashreality bögyös sztárja, Jenni 'Jwoww' Farley a Perfect Tan Bikini fürdőruhagyártó céggel karöltve megalkotta a gravitációnak ellenálló, pánt nélkül is helyén maradó bikinit. Mindehhez persze nem árt két gravitációnak ellenálló cici sem, a lógócsöcsöt leleplező ceruzapróbát bebukó keblekhez ezeket a darabokat semmiképpen sem ajánljuk.

A fürdőruha állítólag egy egyedülálló technológinak köszönhetően a felső pánt eltávolítása után is pontosan a helyén marad. A mellet körülölelő felület egy szilikon alapú ragasztóval van bélelve, ami a test hőmérsékletére aktiválódik, és tulajdonképpen odaragad a bőrhöz.

A trükkös darabokat népszerűsítő sajtóközleményben nincs említés a ragasztó vízállóságáról vagy az eltávolításról, esetleg arról hogy hideg vízben mi is történik a viselőjével. A gyártó arról viszont biztosított, hogy a ragasztó 20-szor is képes újra működni, például ha jó forrón áthajszárítózzuk a bikininket. Vagy a melleinket? Ez nem egészen világos.

A bikini a valóságshow-maca szerint tökéletes ötvözete a szexisségnek és a funkcionalitásnak, de mi azt üzenjük neki, hogy azért lejátszhatna ebben a cuccban egy strandröplapda meccset és utána ugorhatna egy fejest a hideg vízbe. Ha még ezek után is a helyén marad a cicifix, mi megvettük.

Oszd meg másokkal is!
Mustra