Jimmy Choo kávéspohár-mandzsetta: menő vagy ciki?

A nagyszerű Topánka bloggere egy Jimmy Choo kávéspohár-gallér apropóján boncolgatta a kérdést, hogy vajon miért menő (ha menő) népszerű kávéházláncok emblémás papírpoharaival szaladgálni? Mi arra tippelünk, hogy valami nagyvilági-szuperkúl-celebérzés járja át azokat, akik kiegészítőként hordozzák a könyökhajlatba figyegő táskájuk mellett. Vagy legalábbis a csini lányok arcát elnézve úgy tűnik, valami ilyesmi a cél.

Mindenesetre egy 32 ezer forintnak megfelelő összegért árusított, kígyóbőr kávéspohár-mandzsettával (gallérral?) azért egy kicsit mégiscsak közelebb kerülhetünk a menőséghez, mint egy szimpla hőtartós pohárral. (Sőt, a praktikum is számít, mert a magyarországi kávézók közül egyébként meglehetősen kevésben adnak a forró érintést megelőző védelmi papírt.)

Ha bármelyik caffe latte és kúlságkedvelő ismerősünket szívesen meglepné egy ilyen cuccal, gyorsan rendelje meg a Net-A-Porter-ről 105 euróért plusz postaköltség, 2-3 munkanapon belül a kezünkben lehet ez a klassz kis kiegészítő.

kigyo450

Na de most komolyan, menő ez vagy ciki?

Menő! (1597) (1755) Ciki!
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.