Vége a Photosoppal nagyobbított melleknek és kisebbített orroknak?

Úgy látszik, vége az olyan Photoshop-huszárok aranykorának, akik néhány kattintás után nagyobb dekoltázst és teljes ráncmentességet garantáltak a megkérdőjelezhető minőségű arcberendezéssel bíró celebritásoknak.

ps

A Dartmouth Egyetem munkatársai által frissen kifejlesztett szoftver ugyanis képes arra, hogy egy képet végigszkennelve felfedje az azon végrehajtott digitális manipulációkat.

A program egyelőre kísérleti stádiumban van - az eddigi publikációkat itt lehet megnézni - de elterjedésével valószínűleg visszaszorulnak majd a pofátlannak is nevezhető képmanipulációk. Picit azért sajnáljuk ezt, mert így az ehhez hasonló vicces Photoshop-bakik is megritkulnak majd.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.