Mihalik Enikő bambán, szőrben a Japán Vogue-ban

Mihalik Enikőt mostanában már másodszorra láthatjuk szőrben, ami a dolog idényjellegét tekintve talán nem meglepő. Ezúttal a japán Vogue-nak állt modellt, a képeket Alex Cayley készítette, a stylist pedig Giovanna Battaglia volt. Kattintson a képre, hogy lássa a többit!

Kattintson a sorozat többi képéért!
Kattintson a sorozat többi képéért!Fotó: Alex Cayley

Legfoglalkoztatottabb magyar modellünk Constance Jablonski francia modellel látható a képeken. A nőies, színes ruhák fölött hosszabb-rövidebb szőrmekabátokat viselnek (a türkizzöldről nekünk Lady Gaga kalapja jutottt eszünkbe), afölött pedig meglehetősen bamba, kifejezéstelen arcot. Tudjuk, hogy ez kötelező, de akkor is. A mintás ruhákat viszont szívesen elfogadnánk, csak az a méretes kereszt ijesztő kicsit. A Manolo Blahnik cipők viszont gyönyörűek, akkor is, ha a magassarkúk alapvetően nem tesznek jót a lábnak. De szexik.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.