Nadrágkosztümös popikonként pózol öt szupermodell

Ahogyan már jó néhány nagy magazin, a Harper's Bazaar is összecsődített pár kilencvenes évekbeli szupermodellt egy címlap és egy fotósorozat erejéig. A többi kiadvány anyagához képest ez annyiban különleges, hogy nem három modell, hanem öt szerepel benne – név szerint Naomi Campbell, Helena Christensen, Yasmin Le Bon, Cindy Crawford és Eva Herzigova-, akik ráadásul a belső oldalakon a Duran Duran tagjaiként pózolnak. Ez utóbbi nem véletlen, hiszen szerepelnek a zenekar Girl Panic című számához készült videoklipben.

Furcsa módon a Duran Duran énekesét, Simon Le Bont nem neje, Yasmin alakítja, hanem Naomi Campbell. A doboknál egyébként Helena Christensen ül, a szintetizátor mögé Eva Herzigovát állították, a gitárokat Cindy Crawford és Yasmin Le Bon kapta meg.

A fotósorozatot még júniusban készítették, az összképért Vanessa Coyle stylist volt a felelős, de jelen volt a Dolce & Gabbana két tervezője is, ha már a modellek az ő kreációikat viselik a címlapon.

2 harpers cover 2043189a

Lucy Yeomans, a magazin munkatársa szerint borzasztóan sokáig tartott a fotózás. „Éjjel egykor jutottunk el a címlapfotóig, négyre értem haza, de megérte. Még egy nap van hátra” – írta Twitteren, majd folytatta: „Ez volt életem egyik legkülönlegesebb napja. Történelmet csináltunk!”

Ami a videoklipet illeti, ugyanaz a Jonas Ackerlund a rendező, aki korábban Lady Gagával és Christina Aguilerával is dolgozott már együtt. A Daily Mail szerint a Girl Panic valószínűleg egy víruskampány keretében debütál majd, majd persze később lesz hivatalos premier is.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek