Cameron Diaz frufrut vágatott, Justin Bieber felfedezte a zselét

Akár tetszik a rajongóknak, akár nem, a hírességek időről időre megváltoztatják a frizurájukat, és ilyenkor újra lehet könyörögni a fodrásznak egy képpel a kezünkben, hogy ugyan, próbálja meg leutánozni ezt a hajat. Most éppen azok vannak soron, akik Justin Bieber és Cameron Diaz frizuráit szeretik másolni, az elmúlt napokban ugyanis mindketten felfrissítették külsejüket. Egyelőre nem tudni, hogy az új frizurák is olyan népszerűek lesznek-e, mint mondjuk Audrey Hepburn kontya.

Cameron Diaz esetében egyébként nem olyan nagy a változás, hossz nagyjából maradt, a szín pár árnyalatnyit világosodott, szinte csak a tépett frufru miatt látszik, hogy a színésznő nemrég ellátogatott egy fodrászhoz. Jó, meg persze a fotók, amelyet a paparazzók készítettek a Byron and Tracey fodrászszalonból távozó hírességről. Bár néha ő is hajlandó bevállalni a barnaságot, Diaz nyilván soha nem válik majd meg tartósan szőkeségétől, hiszen mégiscsak ő a negyedik legnépszerűbb híresség ezzel a hajszínnel.

Justin Bieber ugyan nem élvezi olyan régóta a rivaldafényt, mint az amerikai színésznő, de rajongói már pár váltást végigizgulhattak vele. Tavaly decemberben például bizonyára sokan tanakodtak azon, hogy a fiatal énekes vágatott-e bilifrizurájából vagy csak másként fésülte. Később kipróbálta, hogy milyen lenne kopaszon. Amikor pedig tényleg elszánta magát a változásra a hajára egyébként nagyon kényes Bieber, egy tincsét jótékony célokra ajánlotta fel. Most újabb látványos változás következett, a fiatal énekes felfedezte a hajzselét. Az eredmény a videóban látható.

Kinek áll jól a váltás?

  • Cameron Diaznak 276
  • Egyiküknek sem 133
  • Kate Hudsonnak 66
  • Justin Biebernek 46
  • Mindhármuknak 29

Kicsit kilóg a sorból Kate Hudson, aki új filmje miatt barna lett. Aggodalomra semmi ok, nem festette be a haját, az csak egy paróka, hiszen pár napja újra hosszú, szőke fürtökkel fotózták le a paparazzók, amelynek a képek alapján egyébként nem nagyon örült.

Mustra