Csak egy divatház szomorkodik Winehouse miatt

A divatházak közül egyedül a Fendi érezte fontosnak, hogy sajtóközleménnyel búcsúzzon Amy Winehouse-tól. Üzenetükben személyes élményeikre támaszkodva nevezik kiemelkedően tehetségesnek, humorosnak:

„Találkoztunk Amyvel Párizsban, nem sokkal azután, hogy megnyert öt Grammy-díjat. Aznap éjjel mindenki meggyőződhetett zseniális hangjáról, és kivételes, nagyon angol humoráról. Miután kicsit átalakította az általa viselt Fendi-ruha stílusát, odakacsintva csak annyit mondott: "bocsássatok meg a figyelmetlenségemért, tökhülye vagyok a divathoz". Nagyon szomorúak vagyunk, amiért elveszítettünk egy ilyen különleges tehetséget, elvesztése, aki túlmutatott a zene, a divat és a kultúra területén.”

winehouse illusztráció 000 Hkg1016591

A Fendi közleménye, ha nem is túl hosszú, de legalább mondtak valamit. Igaz, Winehouse - a fejbúbra tornyozott méhkas-sérón, az ötvenes évek sajátos reciklálásán és a brutálisan erős szemhéjtuson kívül - nemigen tett semmit a divatikon-státuszért . Ennek ellenére Karl Lagerfeld szerette, az egyik 2007es bemutatóján az összes modell Wino-hajjal grasszált a kifutón. A tervező a show után annyit mondott. "[Winehouse] egy stílusikon. [...] Nemcsak múzsa, géniusz. Napjaink egyik legnagyobb hangja."

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.