Rihanna visszafogott, kivéve a színpadon

Rihanna azt nyilatkozta a We Love Pop magazinnak, hogy nem szeretne Lady Gaga lenni, mert ő nem tudna úgy öltözködni, mint a kolléganője. „Nem hiszem, hogy végig tudnék sétálni az utcán buboréknak ötözve vagy sonkából készült ruhában, de amit Lady Gaga tesz az csodálatra méltó” – osztotta meg az olvasókkal.

Az énekesnő amúgy nemcsak Lady Gaga, hanem Whitney Houston karaktere sem szeretne lenni. Szerinte a színészetet és az éneklést szét kell tudni választani, és Houston nem így cselekedett a Több, mint testőr című filmben.

Persze csodálja Gaga bátor öltözködését, ugyanakkor a saját maga részére sokkal természetesebb stílust választ szívesen. A visszafogott és szerény Rihanna legutóbbi koncertjén mégis inkább úgy döntött, hogy enged a benne lakozó vadmacskának és sört és rövidet ivott a színpadon, feltartotta a középső ujját, és hagyta a nadrágját kigomboltatni a táncosnőjével. De ezt mind megtekintheti a galériánkban.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.