18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Kötelek között keresztre feszítve meztelenkedik Lara Stone

Lara Stone, aki jelenleg az első számú topmodell, és előszeretettel válik meg a ruháitól, legyen szó akár a hét főbűnről, vagy aVogue magazin címlapjáról, is szerepel a Visionaire magazin hatvanadik számában, amiben Christina Ricci is levetkőzött. A drága magazin aktuális lapszáma Riccardo Tisci designer közreműködésével járja körbe a vallást, mint témát. Ennek megfelelően a teljesen pucér Stone kötelek között kifeszítve áll az egyik képen, mintha keresztre feszítették volna, valamennyire hasonlóan, mint ahogy korábban az Interview magazinnak pózolt. A több száz dollárba kerülő magazinból mostanában kezdtek el kiszivárogni a képek, valószínűleg a közeljövőben is érkezik majd pár. A Lara Stone-ról készült fotókat erre találja.

A Velvetet már a Facebookon is megtalálja, klikkeljen ide, lájkoljon minket!

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.