Menő vagy ciki Tatár Csilla óriásfejdísze?

Tatár Csilla és a giga-dísz
Tatár Csilla és a giga-dísz

Tatár Csillát, a TV2 műsorvezetőjét múlt héten, a Szépségkirálynő című műsorban észleltük, a képen is látható, szokatlan fejdíszben. A kiegészítőt, mint az kicsit a fotóból is kiderül, egy egyszerű, fehér nyári ruhához viselte, ez lett volna tehát az a kis extra, ami feldobja a szettet.

A kiegészítő alapja egy egyszerű hajpánt, amelyen ismeretlen alapanyagból készült, színes kunkorok láthatók. Első ránézésre kicsit papírszerűnek tűnik, de valószínűleg strapabíróbb alapanyagból gyártották a furcsa hajpántot. Akár azt is el tudjuk képzelni, hogy a Tatár fején ülő dísz házi készítésű a termék, de nagyon hasonlót (vagy ugyanolyat?) találtunk a Zarában, leárazva alig 2.000 forintért. Minket kicsit meglepett, hogy Tatár ilyen rövid hajhoz hordja a hangsúlyos kiegészítőt, de önnek tetszik a fejdísz? Nem baj, hogy rövid hajon fodrozódik? Vagy pont ezért jó? Nyomjon menőt vagy cikit!

Fodrozódó fejdíszek a Zarában, 1.995 forintért.
Fodrozódó fejdíszek a Zarában, 1.995 forintért.
Menő! (7989) (5074) Ciki!
15%
4999 Ft
4250 Ft
15%
3799 Ft
3230 Ft
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.