Pamela Anderson smink nélkül, jujuj

Pamela Anderson szerdán édesanyja kíséretében ment el vásárolni, és a fotók tanúsága szerint nem fordított túl sok időt magára, mielőtt kilépett volna az utcára. Bár nyilván nem lehet összehasonlítani a paparazzzóképeket a stúdióban készült reklámfotókkal, a színésznő jó pár évvel fiatalabbnak tűnik a Bonita De Mas fehérnemű-gyártó cég számára készült felvételeken, amelyek viszonylag frissnek mondhatóak.

Kinek áll jobban a természetesség?

  • Nicole Scherzinger 7726
  • Mindkettőjüknek 2387
  • Egyiküknek sem 1061
  • Pamela Anderson 951

Nicole Scherzinger, a Pussycat Dolls énekesnője pedig kedden döntött úgy, hogy egy egyszerű próba kedvéért nem éri meg puccba vágnia magát: egy egyszerű farmershortban, fekete felsőben, copfba fogott hajjal, hol napszemüvegben, hol anélkül gyakorolt háttértáncosaival. Szemmel láthatóan dekorkozmetikumokat alig használt.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.