Visszavonult a hatéves szépségkirálynő

Eden Wood hatéves korára úgy döntött, elérte azt, amit a szakmája adhatott neki, úgyhogy visszavonul. Eden Wood választott szakmája a szépségversenyzés volt, és mire iskolába kellene mennie, meg is nyert 300 versenyt. Így talán érthető is, hogy miért akar kiszállni a bizniszből.

Eden Wood
Eden Wood

Mivel a minisztár próbál több lábon állni, ezért természetesen zenét is készít, a Cutie Patootie című számával már keresett is ezer dollárt. "Addig, amíg élvezi, amit csinál, amit csinálunk, addig az anyja segíteni fogja. Ha ahhoz vezet, hogy Miley Cyrus vagy Selena Gomez lesz belőle, hát legyen. Ha nem, az sem baj. Miért ne kaphatnánk hollywoodi szerződést? Egy valóságshow-t? Egy kis műsort a Disney csatornán? Miért ne? Ez az amerikai álmom, ez a lányom végzete" - mondta az anya a műsorban.

Mi meg csak ámulunk, és attól tartunk, túl sok helyen bukkan fel Eden Wood neve a világhálón ahhoz, hogy kamu legyen.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.