Katalin hercegné megmutatta formás lábait

Katalin hercegné nemrég hetykén mosolygott, amikor több száz katona előtt adott át kitüntetéseket. A katonáknak -egy-két kivétellel - sikeresen türtőztették magukat, el sem mosolyodtak.

Ám a minap a hercegné számára is eljött a Marilyn Monroe pillanat, és a kavargó széltől fellebbent sárga selyem szoknyája. Mikor máskor, mint amikor megint egy csapat katonával tárgyalt. A hercegi pár kanadai útja során katonai helikopterrel repült, és katonák segédkeztek a csomagok szállításában. A rakodómunkásnak állt hivatásosok legnagyobb örömére a fellibbenő szoknya megmutatta Katalin hercegné vékony lábait, és majdhogynem a bugyiját is.

A Velvetet már a Facebookon is megtalálja, klikkeljen ide, lájkoljon minket!

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.