Ruhaikrek: Kinek áll jobban?

Megint összegyűlt egy csokor híresség, akik ugyanolyan vagy egymásra nagyon hasonlító ruhákban jelentek meg a nyilvánosság előtt.

Diane Kruger vs. Selena Gomez

Kinek áll jobban?

  • Selena Gomez 1749
  • Diane Kruger 698

Justin Bieber barátnője júniusban egy kanadai díjkiosztó gálán ugyanolyan ruhában jelent meg, mint Diane Kruger, aki egy februári eseményen viselte ezt a csillogó kreációt Dolce & Gabbana tavaszi kollekciójából. Egyébként nemcsak ők szemelték ki maguknak ezt a ruhát, a Victoria's Secret egyik modellje, Alessandra Ambrosio a fehérnemű-márka májusi buliján jelent meg az igen szűk ruhában.

Leighton Meester vs. Astrid Muñoz

Kinek áll jobban?

  • Leighton Meester 1371
  • Astrid Muñoz 990

A Gossip girl című sorozat sztárja tavaly októberben Elie Saab tavaszi kollekciójának egyik darabjában pózolt a fotósoknak egy hollywoodi gálán. Astrid Muñoznak, a Puerto Ricó-i modellnek is pont erre a ruhára esett a választása, amikor június végén hivatalos volt az ELLE madridi eseményére. Szerencsére a frizura és a kiegészítők nem egyeztek.

Leighton Meester vs. Ludivine Sagnier

Kinek áll jobban?

  • Leighton Meester 1955
  • Ludivine Sagnier 367

Úgy tűnik, hogy Leighton Meester nem véletlenül került fel a világ legjobban öltözött celebnőinek listájára, hiszen amit ő felvesz egy eseményre, hónapokkal később egy másik hírességen láthatjuk viszont. Így volt ez azzal a Giambattista Valli-kreációval, amit tavaly októberben viselt New Yorkban. Ludivine Sagnier francia színésznő idén júniusban ugyanis ennek a ruhának a mását viselte, igaz, más színösszeállításban.

Jamie Chung vs. Hayden Panettiere

Kinek áll jobban?

  • Hayden Panettiere 1550
  • Jamie Chung 847

Végül, de nem utolsósorban következzen a Real World: San Diego című valósághow szereplője és a Hősök női sztárja. Jamie Chung még márciusban, a Sucker Punch (Álomháború) című film londoni bemutatóján viselte a nagyon csajos, nagyon feltűnő D&G kreációt. Egy hónappal később Hayden Panettiere ennek a ruhának a fekete változatában tette tiszteletét a Tribeca Filmfesztiválon.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.