Hasleszorító, testformáló alsó pasiknak menő vagy ciki?

15 centis gumírozás, a karcsúbb derékért
15 centis gumírozás, a karcsúbb derékért

Nem csak a nők kiváltsága a testformáló fehérnemű, egyre több cég gyárt férfiaknak tervezett alakformáló pólókat, hasleszorító alsógatyákat. Az amerikai 2(x)ist nevű márka például 15 centis gumírozott derékrésszel ellátott alsókat árul, hogy viselőinek a lehető legjobb legyen a tartása és kicsit csökkenjen a haskörmérete – írja a nypost.com. Alakformáló pólókat is gyártanak, 50 Cent például imádja a V nyakú atlétájukat.

Az Equmen 100 dolláros (18.000 forint) felsői pedig amellett, hogy slankítanak, segítenek a hátfájáson és jó tartást biztosítanak. Gyártanak alsókat is, ez is lenyomja a feneket és persze hagyja a kényes részeket szellőzni. A Spanx ugyanebben utazik, a cégek kínálata zavarbaejtően hasonló, de elég nagy a kereslet, mindenkinek megvan a vevőköre: Apák Napja alkalmából például megháromszorozódott az alakformáló alsóneműk iránti kereslet, és majdnem hiánycikk lett a sokak által férfiatlannak tartott ruhadarabokból.

Ön venne alakformáló fehérneműt?

  • Férfi vagyok és nem 699
  • Férfi vagyok és igen 590
  • Nő vagyok és igen 341
  • Nő vagyok és nem 195

A férfiakra koncentráló cégek egyébként pont olyan marketinggel nyomulnak, mint a Triumph, azaz tökéletes testű pasikon mutatják be azokat a fehérneműket, melyeket majd a kissé túlsúlyos férfiak vesznek meg. A felsőrészek 60-100 dollár (10-18 ezer forint) között mozognak, az alsók 30 és 50 dollár (5.500 és 9.000 forint) között. Ön venne magának ilyesmit? Szavazzon!

Alakformáló alsók: van amelyik nem csak slankít, hanem a péniszt is nagyobbnak láttatja
Alakformáló alsók: van amelyik nem csak slankít, hanem a péniszt is nagyobbnak láttatja
Menő! (2928) (3435) Ciki!
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.