Német versenyzőé lett a világ legtutibb arcszőrzete

Tizenöt ország százhatvanhárom versenyzője vett részt a bajusz és szakáll világversenyen, amit a múlt hétvégén rendeztek meg Norvégiában. A vállalkozó szellemű és kellő arcszőrzettel rendelkező férfiak tizennégy kategóriában indulhattak, és igen, az egyik csoportban az ún. magyar bajuszt viselők mérkőzhettek meg.

A Chap magazin szerkesztője, Michael "Atters" Attree elmondta, ez egy remek alkalom, hogy barátságok köttessenek, és évről-évre találkozhassanak azok, akik nem szeretik a szőrmentes arcot. Mivel a németek igencsak kedvelik ezt a versenyt, természetesen közülük került ki az abszolút győztes. A 47 éves Elmar Weisser fodrászként dolgozik, így talán nem volt számára olyan nagy kihívás megalkotni a győztes arcszőrzetet, amelynek fő eleme egy jávorszarvas volt – írja a Huffington Post. A német versenyzők egyébként hét aranyérmet vihettek haza, őket az USA-ból érkezett résztvevők követik a sorban a maguk hat aranyával.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.