Melyik távoli celebnek áll jobban ugyanaz az estélyi?

Itthon kevésbé ismert színésznők közül lehet választani, melyiküknek áll jobban ugyanaz a ruha: többségüket bár névről talán nem ismerjük, biztos láttuk már valamelyik amerikai sorozatban. Szavazzon!

Marlee Matlin vs. Anna Torv Marlee

Matlin a sorozatfüggőknek mindenképp ismerős, de aki csak minimálisan tévézik, az is biztos ismeri a negyvenes szőke színésznőt: a Helyszínelők Julia Hodelnjeként vagy a Kés alatt Barbara Shapirojaként. Matlin a 22-dik Éves Glaad Media Díjkiosztóra érkezett a földig érő, flitteres, pink estélyiben, idén áprilisban. Elég merész választás, a csillogás és a szín is nagyon feltűnő, akárcsak a mély dekoltázs.

Kinek áll jobban?

Nála 10 évvel fiatalabb kolléganője, Anna Torv 2 évvel ezelőtt, a 61-dik Emmy gálán volt hasonlóan bevállalós: a szőke Torvot most épp a Rejtély című sorozatban láthatjuk. Melyiküknek áll jobban ugyanaz a ruha?

Thandie Newton vs. Teresa Palmer

Thandie Newton is sorozatszínésznő (a Vészhelyzetben sokat láthattuk), de néhány mozifilmben is feltűnik: például a Norbit című bűnrossz vígjátékban vagy a 2012 című komolykodó világvége-vízióban.

Kinek áll jobban?

A rövid világoskék alkalmi ruhát az Instyle idei BAFTA partiján viselte: kedvencünk a fekete-sárga deréköv, a fehér cipővel azonban már nem értünk annyira egyet. A nálunk kevésbé ismert Teresa Palmer ugyanazt a ruhát fekete cipővel vette fel egy GQ partira, talán jobban tette, talán nem, szavazzon!

Cassie Scerbo vs. Demi Lovato

A habkönnyű vígjátékok és sorozatok színésznője, Cassie Scerbo egy Los Angeles-i Elle partin viselte a félvállas, sötétlila lenge kisestélyit, melyhez ezüstszínű szandált és kevés gyémántos ékszert vett.

Kinek áll jobban?

Demi Lovato, 18 éves színész-énekesnő ugyanolyan ruhát választott tavaly egy jótékonysági gálára, mint kolléganője, csak világosabb színben. A Rocktábor 2 színésznője arany kiegészítőkkel dobta fel a ruhát. Melyik lányon áll jobban a ruha?

Rachel MacAdams vs. Melania Trump

A Bajos csajok és a Sherlock Holmes női szereplője, Rachel MacAdams filmje német premierjére vette fel a vörös, feketével kombinált estélyit. Sminkjét abszolút a ruhához igazította, követve a 2011-es téli vörössel-vöröset trendet.

Kinek áll jobban?

Melania Trump, a szlovén születésű, Amerikában befutott modell a Fehré Házi Tudósítók Társaságának vacsorájára érkezett pár hónappal később, idén áprilisban hasonló, fehér ruhában. Önnek az estélyi melyik verziója tetszik jobban: a vörös vagy a fehér?

Oszd meg másokkal is!
Mustra