Helena Christensen nagymamás stílussal öregíti magát

Helena Christensenről a legfrissebb képek azzal a közleménnyel érkeztek, hogy az egykori szupermodell úgy néz ki, mint a saját nagyanyja. Aki emlékszik Christensen legmeghatározóbb pillanataira a ’90-es évekből, az erre nyilván rögtön azt mondja, hogy “ugyanmár, Helena Christensen egy istennő, és az is marad”. Én is azonnal ezt vágtam rá, de amikor közelebbről megnéztem a Heathrow reptéren készült fotókat, kénytelen voltam arra módosítani, hogy “ennél azért tényleg öltözhetett volna előnyösebben”.

A furcsa ujjú (illetve igazából ujjatlan) pulóver fazonja még egészen jópofa, de a kötött minta és főleg a fonal színe tagadhatatlanul nagymamás. A konty se sikerült aznap a legjobban, és a 42 év most tényleg eléggé meglátszik Christensen arcán, szinte alig lehet benne ráismerni arra az istennőre, aki Chris Isaaket vadította a Wicked Game című videóban. Galériánk végén is van kép róla 15 évvel ezelőttről, hogy legyen összehasonlítási alap. Ön szerint is nagymamás lett Helena Christensen?

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.