Cindy Crawfordot túlretusálták

Cindy Crawford modellkarrierje új lendületet kapott, vagy inkább Crawford új lendületet adott neki. Májusban két címlapon is szerepel, a mexikói Vogue-ban és a kínai Elle-ben.

Az alsó képen látható mexikói újságban egy szép negyvenes nő tekint ránk, ellenben a felső képen, a kínai borítón mintha inkább Crawford lánya lenne látható. A kilencvenes évek szupermodelljére emlékeztető hölgy az idei év slágerét, a féloldalas vörös ruhát viseli, oldalra fordulva.

CINDY-CRAWFOR

Az egész felvétel rendkívül furcsa. Természetesen alkalmazzák az oldalra fordítás ősi karcsúsító trükkjét, de az alakján kívül az arca is túl vékonyra sikerült, persze azt mondanunk sem kell, hogy a mellét még véletlenül sem vékonyították el. A ráncok eltüntetése annyira rutin eljárás, hogy jobb, ha nem is emlékezünk meg róla. Ehhez képest a mexikói címlap egy igazi realista alkotás, és emellett Crawford is igen vagánynak tűnik rajta. Mi inkább a második, valóságszerűbb megoldásra szavazunk. Ön szerint melyik Crawford-borító az igazi?

CINDY-CRAWFORD
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.