Bikiniben pózol az ősz hajú modell

KRISTEN-MCMENAMY-BIKINI

Úgy tűnik, hogy az olasz Vogue magazin munkatársai nagyon kedvelik Kristen McMenamyt, az ősz hajáról ismert modellt. A most 46 éves McMenamy a kiadvány tavaly augusztusi számában is szerepelt már, és most ő a főszereplője az aktuális fürdőruhás összeállításnak.

A fotókat Steven Meisel készítette a modellről, aki ősz haja ellenére is igen sokat letagadhatna a korából, nem is csoda, hogy az egyik kép kedvéért majdnem teljesen letolta a bikinijének alsó részét.

Önnek tetszenek a képek?

  • Igen 923
  • Nem 839
  • Leszarom 750

A magazin szerkesztői egy werkfilmet is feltöltöttek a fotózásról, és már pár olvasói hozzászólás érkezett a felvételhez. Az egyik kommentelő szerint így néz ki majd Paris Hilton 16 év múlva, egy, a modellel egyidős olvasó szerint pedig bizonyos kor után a soványság öregít. „Klassz, egészen addig, amíg rá nem jössz, hogy tulajdonképpen az anyja lehetne a fotón szereplő fiúknak” – írja egy hozzászóló.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.