Katie Holmes kényelmes reklámarc

Ahogy arról már hírt adtunk, Katie Holmes reklámozza (meglehetősen mogorva arccal) az Ann Taylor divatcég 2011 nyári kollekcióját. A 32 éves színésznő mióta az eszét tudja, imádja a cég ruháit, osztotta meg még az év elején a Hollywood Reporterrel.

A bevezető hír után most pár napja jelent meg a Holmesszal készült teljes Ann Taylor fotósorozat, amely a beharangozó képpel ellentétben igen jól sikerült. A Dawson és a haverokból híressé vált színésznőhöz jól illik az elegáns, letisztult, de ugyanakkor szimpatikus szomszédlány stílus.

Jó példa erre a csillogó fehér miniruha amit narancssárga kardigánnal ellensúlyoznak a kampányfotókon. Idén, úgy látszik dominál a szafari stílus és a puha kötött anyagok. A ruhák már ránézésre is nagyon kényelmesnek tűnnek, és a drapp, tavaszi kabát meg egyenesen ellenállhatatlan.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.