Steve Buscemi szemével rondítják a celebnőket

Nem tudni, pontosan ki indította, de a Know Your Meme-en található Google statisztika szerint valamikor tavaly nyáron jelent meg az első olyan kép, amelyiken egy híresség szeme helyére a legendásan csúnya Steve Buscemi gülüszemeit photoshopolták. Természetesen Justin Bieber volt a szerencsés alany.

Kesha (Forrás: Steve Buscemeyes)
Kesha (Forrás: Steve Buscemeyes)

Aztán a dolog ennyiben is maradt. Egészen idén áprilisig, amikor hirtelen nagyon elszaporodtak az úgynevezett Steve Buscemeyes képek, olyannyira, hogy külön blog is indult az ilyen montírozott fotóknak.

Az újfajta poénkodás nagyjából abba a körbe illeszkedik, amelyikben a Bread People - kenyerekké montírozott, szóviccel torzított nevű hírességek -, vagy a Nic Cage as Everyone - aminek pedig az a lényege, hogy mindenki arcának a helyére Nicolas Cage arcát montírozzák.

Christina Aguilera (Forrás: Steve Buscemeyes)
Christina Aguilera (Forrás: Steve Buscemeyes)

A Steve Buscemivé photoshopolt hírességek között az a legdurvább, hogy vannak egy páran, akik szinte semmit sem változnak attól, hogy Buscemi jellegzetesen szomorú, kidülledő szemeit kapják meg. Ilyen például Mary-Kate és Ashley Olsen, valamint a mostanában népszerű énekesnő, Kesha is.

De igazából a képek a lényegesek, úgyhogy nézzen Steve Buscemi szemű hírességeket erre!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek